Propuneri de la cititori pentru conducerea Transurb

Propuneri de la cititori pentru conducerea Transurb
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La întâlnirea noastră din Piaţa Energiei cu cititorii au fost lansate foarte multe propuneri pentru autorităţile locale. O parte dintre ele au vizat conducerea firmei locale de transport în comun. Iată ce doleanţe au gălăţenii pentru conducerea Transurb.
”La toate autobuzele ar trebui să se afişeze traseul vizibil şi detaliat, în faţă, pe lateral şi în spate, exact ca la maxi-taxi. Linia de tramvai din Coşbuc până la Casa Roşie să se modernizeze, ca pe Basarabiei. Pe acelaşi traseu ar trebui creată o a treia bandă de circulaţie, astfel încât prima bandă să fie destinată parcării maşinilor. Autobuzul 11 să poată circula din strada Traian pe strada Arieşului, pentru a evita blocajele de pe strada Eroilor. Dacă nu, atunci să se deblocheze strada Prelungirea Tecuci, cum era înainte, cu sens unic, spre strada Nicolae Bălcescu. De asemenea, până se repară strada Basarabiei pentru a se relua circulaţia tramvaiului 44, să se pună un autobuz ca să-l salveze un pic pe 11, care este sufocat. Acest traseu deserveşte foarte multe cartiere şi este singurul care merge în Piaţa Mare”.

Citit 1963 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 15:07

11 comentarii

 • postat de Nobel
  Miercuri, 05 Martie 2014 08:24
  89.122.189.***
  Am si eu o propunere pentru conducerea Transurb: sa-si dea demisia! Atat timp cat tin in brate incorectitudinile si ilegalitatile de acolo, nu merita pozitia pe care o au. "Nu pot, las pe altul!" Dar asta se face doar in caz ca respectivul are onoare....
  2
  4
  Raportează
 • postat de SOSO
  Marți, 04 Martie 2014 22:44
  82.137.15.***
  BUNA SEARA,DOAMNA DIRECTOR ,PE CAND SA SPERAM LA UN TRASEU DIN MICRO 19 SI SA AJUNGA PE STRADA TRAIAN,SA DESERVEASACA ANGAJATILOR SPITALELOR MUNICIPAL SI MILITAR ,PENITECIARULUI,GARDIENILOR PUBLICI SI BOLNAVILOR SI APARTINATORILOR BOLNAVILOR CE VOR SA AJUNGA IN ACEASTA ZOINA DIN MICRO 19,20,21.PE CAND DOAMNA DIRECTOR,VA INVIT SA VENITI INTR O ZI LA UNA DIN ACESTE INSTITUTII SA VEDETI CUM SE AJUNGE
  1
  4
  Raportează
 • postat de calator de la parc CFR
  Marți, 04 Martie 2014 09:52
  5.13.215.***
  autobuzele de pe traseul 105,sa circule pana la Parc CFR!!! Avem nevoie de acest lucru!
  0
  6
  Raportează
 • postat de Calator
  Marți, 04 Martie 2014 08:51
  188.26.124.***
  ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Am luat bilete de la conducatorii auto (marii soferi!!!).
  Mi s-a dat bilete pentru pensionari!!!!????
  Doamna Director, va rog sa luati masuri.
  Asa, pot sa folosesc biletele si abonamentul parintilor.
  Chiar se preteaza pentru 3 lei, ori 1,5 lei!!!
  5
  2
  Raportează
 • postat de Miron Eftimie
  Luni, 03 Martie 2014 23:18
  92.80.173.***
  @unu
  @eu
  Bai, voi ar trebui sa plecati in Papua Noua-Guinee bai! Cine se sicaneaza in trafic, ma??? Soferii de autobuze??? Baaai, prostilor, gunoaiele de soferi de dube impreuna cu dubele alea rapanoase de carat cartofi si castraveti -da, va place sa fiti castraveti, castravetilor- merita aruncate direct in containere sigilate si topite cu acid. Nu au ce cauta intr-un oras civilizat MAXI-TAXI. Punct! Ceva comenatrii??? Ce sa stiti voi tartanilor despre civilizatia de la Timisoara, Arad, Oradea unde nu exista maxi-taxi. Voi, cu cotiga si magarul ca asa ati crescut. Castraveti ati fost, castaveti sunteti si precum castraveii meritati sa circulati in dube de marfa transformate in dube de castraveti. Gogalailor....Cine dadea lectii...eu si cu unul. Doi manelisti si cocalari de buda!
  2
  14
  Raportează
 • postat de unu
  Luni, 03 Martie 2014 23:06
  5.13.234.***
  Daca soferii cara barabule cum zici tu,ce cauti in maxi-taxi si nu stai tu frumos in asteptarea autobuzelor?Lasa-i naibii pe aia si asteapta autobuzul.Nu la toti le plac calatoriile cu autobuzul.Eu de din momentul in care au aparut maxi-taxi numai cu ei circul si nu ma deranjeaza deloc.Fa-ti abonament la transurb si stai acolo si lasa-i pe ceilalti sa isi faca treaba.
  7
  6
  Raportează
 • postat de gicu
  Luni, 03 Martie 2014 21:26
  5.13.231.***
  @eu: probabil confunzi si te referi la soferii maxi-taxi! Eu la transurb nu am intalnit soferii de care spui, dar la maxi-taxi, e ca pe camp la carat barabule!
  4
  11
  Raportează
 • postat de unu
  Luni, 03 Martie 2014 14:40
  5.13.234.***
  Vorbesti singur,ca nu intereseaza pe nimeni ce vezi tu.Eu am vorbit in alte articole despre soferii de autobuz si comportamentul lor si ii doare undeva.(si se vorbeste de cei de la maxi-taxi ca sunt nesimtiti,cine vorbea?)
  8
  8
  Raportează
 • postat de pol
  Luni, 03 Martie 2014 14:35
  5.13.166.***
  Si soferii si vatmanii de la transurb sunt niste MARLANI . Alergi dupa unul din ele ,ca sa ajungi macar la usa din spate , te vede , si cand te apropii de usa o INCHIDE. Nu am cuvinte bune ptr. acesti asa zisi soferi sau vatmani. SUNT NISTE TERMITE ALE GALATIULUI , sa le fie RUSINE . DEMISIA D-NA DIRECTOARE ,nu meritati aceasta functie.
  6
  11
  Raportează
 • postat de teach
  Luni, 03 Martie 2014 13:57
  86.34.10.***
  Ar fi bine sa reinfiinteze traseul ce duce la Vanatori(Odaia Manolache) - gradina ZOO.
  0
  18
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 03 Martie 2014 10:14
  5.13.199.***
  Rog conducerea Transurb sa demonteze de pe autobuzele Primariei claxoanele, pentru ca soferii lor nu au nevoie de claxon. Asta ca un mic semn de civilizatie intr-un oras, chiar daca discutam despre Galati. Nu este normal ca soferii sa beneficieze de claxon pentru a se putea saluta intre ei pe traseu, pentru a claxona pietonii despre care considera ca nu traverseaza indeajuns de repede strada pe trecerea de pietoni, etc. Nu este cazul sa se piarda vremea explicand unui sofer ca salariul lui este platit de aia pe care ii injura si ii claxoneaza pe traseu, exista o solutie foarte simpla la problema si am enuntat-o anterior. Va rog mult, pe cei de la Viata libera, sa aveti in vedere aceasta idee a unui cetatean si sa folositi forta presei pentru a o aduce la indeplinire. Nu este o problema personala, este vorba de o situatie care ne priveste pe toti, nu cred ca este unul dintre noi care sa nu fi fost deranjat de comporttamentul celor ce conduc mijloacele de transport public - injurat, claxonat, gesturi obscene, fugarit pietoni pe zebra cu autobuzul, schimbat banda de mers in mod sicanator, etc. In lumea civilizata, in primul rand ca nu exista claxon pe autobuz, dar exista si cel putin doua -trei camere video, ca sa nu se scobeasca in nas soferul si sa arunce bilele pe geam la semafor sau sa stea la gargara cu neamurile care mai urca in auutobuzul condus de el si asa mai departe. Ca sa nu mai zic de sacou si cravata.
  18
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.