PAMFLET/ Gelu Stan: "Ajutor, m-am rătăcit în propria casă"

PAMFLET/ Gelu Stan: "Ajutor, m-am rătăcit în propria casă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întâmplare incredibilă în Ţiglina IV - Lepşa: directorul Apă-Canal a reuşit să supravieţuiască timp de câteva ore într-un dressing de la mansardă * El a fost găsit, în cele din urmă, de echipaje speciale ajutate de sătenii din Lepşa


Rătăcit în propria casă de la Lepşa, Gelu Stan a sunat la 112 ca să fie localizat

Scene incredibile în urmă cu o săptămână în cartierul gălăţean Ţiglina IV, adică în localitatea vrânceană Lepşa. Rătăcit în propriul palat pe care îl deţine în localitate, directorul Apă Canal, Gelu Stan, a sunat la 112 ca să îi fie localizată poziţia. Din nefericire, şi de data aceasta autorităţile şi-au dovedit incompetenţa, reuşind să îl salveze pe Gelu Stan abia după şapte ore de căutări. "A sunat la 112 şi am trimis imediat mai multe echipaje în zonă, pe drumul spre Rezervaţie. Din păcate, apelul lui nu a putut fi localizat cu exactitate, în sensul că STS spunea că ar fi într-una dintre budele de la etaj, iar pompierii susţineau că s-ar afla în debaraua de murături de la parter", a declarat angajatul care a răspuns la apelul de urgenţă. În aceste condiţii, mai multe echipaje mixte au pornit căutările pe proprietatea lui Gelu Stan, însă acestea au fost mult îngreunate de căderea întunericului. "Am stat cu orele în acel loc întunecat, însă am supravieţuit, deşi sufeream crunt de pe urma unei indigestii provocate de mâncarea de la prânz, tochitură de mistreţ. Şi nici nu am avut apă la mine, astfel că am fost nevoit să sparg o ţeavă care trecea prin apropiere ca să mă hidratez. Nici acum nu ştiu dacă era ţeavă de alimentare sau de evacuare", a povestit Gelu Stan, la una dintre zecile de conferinţe de presă pe care le face săptămânal. La câteva ore de la primirea apelului, şi numai după ce echipelor de căutări li s-au alăturat şi sătenii din Lepşa, Gelu Stan a fost găsit mai mult viu decât mort, într-un dressing de la mansardă.

Depresie la "Viaţa liberă"/ Mihail Boldea a dat în judecată doar jumătate de redacţie

Cel puţin cinci jurnalişti de la "Viaţa liberă" sunt în pragul depresiei din cauză că fostul deputat Mihail Boldea a fost extrem de selectiv atunci când a ales pe cine să dea în judecată pentru articolele publicate în ultimii doi ani. "Nu înţeleg pe ce criteriu a ales Boldea. Şi eu am scris cel puţin două editoriale despre Boldea, ca să nu mai spun că l-am luat constant în balon la rubrica Pamflet. Sunt în pragul unei crize de nervi. Adică ce? Alţii sunt mai jurnalişti decât mine? Vreau şi eu să mă hârjonesc în instanţă cu Boldea", a declarat Marius Ţuca, de la secţia Economic. Cel puţin la fel de cătrănit a fost şi Remus Basalic. "Eu nu am scris despre Mihail Boldea, dar am făcut nişte comentarii sarcastice la cafea, în holul redacţiei. Şi chiar am râs cu poftă la glumele cu săpunul. Cred că meritam şi eu puţină atenţie. Mă gândesc serios să îl dau în judecată pentru că nu m-a dat în judecată", a spus Basalic. Depresia jurnaliştilor care nu fac parte din Lotul Boldea s-a accentuat dramatic după ce redactorul şef, Costel Crângan, a anunţat că cine nu a fost dat în judecată de Boldea nu mai are voie să stea la ţigară pe canapelele din holul de la etaj. "Până nu produceţi cel puţin un text demn de a fi atacat în instanţă de Boldea, nu mai aveţi voie să o frecaţi pe hol", a tunat durul Crângan.

Comori ascunse/ În primele garaje dărâmate din Micro 19 s-au găsit murături din 1865

Demolarea garajelor din Micro 19 scoate la iveală o multitudine de surprize. De exemplu, în garajul lui Mitică Murătură s-au descoperit câteva butoaie cu varză despre care specialiştii de la Muzeul de Istorie afirmă că ar data din perioada Pătlăgicului Timpuriu. "Este vorba despre un material arheologic de o inestimabilă valoare. Cu atât mai mult cu cât varza este perfect conservată. Încă nu am făcut analiza cu Carbon 14, însă după toate probabilităţile, suntem în faţa unei desoperiri epocale", a declarat arheologul Petrişor. Din păcate, descoperirea ar putea să întârzie operaţiunile de demolare a garajelor, întrucât Direcţia pentru Cultură a cerut Primăriei să sisteze lucrările până la descărcarea zonei de sarcina arheologică. "Trebuie să stabilim exact dacă avem de a face cu valori ale istoriei locale. Până atunci, nu se mai dărâmă niciun garaj", a declarat directorul de la "Cultură", Cătălin Negoiţă. Cel mai afectat de această decizie a fost primarul Marius Stan. "Dacă o luăm aşa, şi Consiliul Local ar trebui blocat pentru descărcare de sarcină arheologică. La câte murături antice sunt acolo...", a spus Marius Stan.

După ce a ratat preşedinţia Senatului, Eugen Durbacă s-a făcut preşedinte de Asociaţie

În doar câteva zile, marele politician gălăţean Eugen Durbacă a căzut de la extaz la agonie. După ce a ratat şansa de a deveni preşedintele Senatului României, ca urmare a jocurilor de algoritm politic, Eugen Durbacă s-a consolat cu funcţia de preşedinte al Asociaţiei 314 Bis, din Micro 13B. "Am fost la un pas să fiu al doilea om în stat, dar ţăranii de la PSD l-au preferat pe Tăriceanu. Şi cel mai tare m-a durut faptul că, odată uns preşedinte la Senat, aş fi putut demara procedurile de suspendare a lui Traian Băsescu. Vă daţi seama? Eu, Eugen Durbacă, preşedintele României. Ar fi fost marfă", s-a confesat Durbacă unor apropiaţi. Ca să-şi înece amarul, Durbacă s-a prezentat joi la Asociaţia de Locatari la care este arondat, l-a data afară pe preşedintele în exerciţiu şi s-a uns democratic drept şef de asociaţie. "Aici măcar pot să dau un tun, două. Nu e preşedinţia ţării, dar tot e ceva. Oricum, cel mai mult mă doare că, în calitate de preşedinte al României, m-aş fi putut graţia anticipat pentru viitoarele condamnări", a mai spus Durbacă.

Un gălăţean a mers pe jos mai repede decât un maxi-taxi/ Şoferul: "Păi el avea adidaşi, eu aveam şlapi"

Experiment cu rezultate surprinzătoare la Galaţi. Un bărbat de 48 de ani s-a luat la întrecere cu un maxi-taxi pe ruta Micro 19 - Parc CFR şi a reuşit să ajungă primul la destinaţie. "Nici măcar nu am alergat. Am mers normal, în ritm obişnuit, pe trotuar. Nici nu ştiu cum l-am învins. Singura explicaţie ar fi că, spre deosebire de şofer, la semafoare, eu am trecut de fiecare dată la primul verde", a spus învingătorul cursei. Şoferul de maxi-taxi are, însă, o altă explicaţie: "E normal să mă bată, el avea adidaşi în picioare, eu eram în uniformă de serviciu, aveam şlapi".

Florin Pâslaru se pregăteşte de 1 aprilie/ A cumpărat un set nou de minciuni de pe Mercador

Patronul TVG, Florin Pâslaru, este decis să facă anul acesta o figură de neuitat de 1 aprilie. Astfel, el a achiziţionat de pe Mercador un calup nou-nouţ de minciuni spumoase, cu care să condimenteze petrecerea pe care o va da la sediul PSD. "Nu mai mergea cu aceleaşi minciuni, tooată lumea se săturase de ele. Cum să vin şi anul acesta cu «dau salariile la TVG». E bună, dar are şi ea un termen de garanţie", a declarat Pâslaru.

Deţinuţii de la Penitenciarul Galaţi îl vor pe Meme Stoica: "Renunţăm şi la vizitele conjugale dacă ni-l aduceţi"

Veselie mare în Penitenciarul Galaţi de când s-a auzit că e posibil ca Meme Stoica să le fie coleg. "Mulţi dintre noi sunt stătuţi, n-au mai avut parte de acţiune de ani buni. Vă spun, dacă îl transferă pe Meme la noi, suntem în stare să reununţăm şi la vizitele conjugale", a declarat un deţinut.

Orchestra Operei din Viena cântă la Oancea/ Primăria a achiziţionat şi o drujbă

Concert de zile mari în acest weekend la Oancea. Orchestra Operei din Viena va susţine un recital cu ocazia achiziţionării de către primăria din localitate a unei drujbe. "După episodul cu fanfara şi buldoexcavatorul, oamenii aveau aşteptări mari. Aşa că am apelat la această soluţie", a  spus primarul din Oancea.

Sute de gălăţeni îşi mută domiciului în Aviaţiei după ce au auzit că acolo vor avea loc alegeri

Cozi interminabile la Evidenţa Populaţiei, unde sute de oameni încearcă să îşi mute domiciliul în cartierul Aviaţiei, acolo unde vor avea loc alegeri parlamentare pe 25 mai. "De la ultimele alegeri a trecut ceva timp, aşa că am rămas fără zahăr şi ulei. Abia aşteptăm să vină campania", a spus Relu Ştampilă.

Liviu Ghinea, în faţa unei noi provocări/ Trimis special la Zilele Măstăcaniului

Proaspăt revenit de la Kiev, de unde a făcut relatări jurnalistice exclusive pentru "Viaţa liberă", colegul nostru Liviu Ghinea nu are deloc stare şi vrea să meargă din nou într-o zonă de conflict. Astfel, conducerea redacţională i-a propus două variante: să meargă în Crimeea sau să se deplaseze la Măstăcani, pentru Zilele Comunei. "Am ajuns la deplina maturitate profesională, astfel că am ales cel mai greu loc. Merg la Măstăcani. O să fie dificil, dar sper să supravieţuiesc. La Kiev a fost cum a mai fost, să văd cum o să mă descurc la un conflict de proporţii", a declarat Liviu Ghinea, după care şi-a pus armura de oţel şi a demarat spre Măstăcani. În acest weekend, Măstăcaniul sărbătoreşte Zilele Comunei, prilej cu care se vor da bătăi crâncene în faţa cârciumii.

Protest al profesorilor din Cudalbi: "Să ni se dea banii de navetă"

Profesorii din Cudalbi şi-au cerut miercuri drepturile în stradă, protestând violent în faţa primăriei din localitate. Ei sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile locale nu le-au mai dat banii de navetă din luna aprilie a anului trecut. "Nu vrem decât să ni se respecte drepturile de cudălbeni prin apartenenţă profesională. Nu e corect. Toţi ceilalţi cudălbeni au parte de o navetă, două, chiar şi trei pe zi, iar noi deloc. E o atitudine discriminatorie", a declarat Lică, profesor de Sport. Primarul din Cudalbi nu a promis că va rezolva problema navetelor, dar susţine că va încerca să le deconteze măcar două beri pe zi, la cârciuma din sat.

Alertă de grad zero pentru armata ucraineană/ Doi braconieri au pescuit cu carbid în apropiere de Reni

Doi braconieri din Galaţi erau cât pe ce să aducă România şi Ucraina în pragul unui război. Armata ucraineană masată la Reni a ripostat cu focuri de armă după ce doi pescari inventivi au încercat să captureze babuşcă pe Dunăre cu ajutorul "metodei carbid", chiar în apropiere de graniţa cu Ucraina. "Era noapte şi s-au auzit bubuituri pe Dunăre. Am crezut că e flota rusească, care încearcă să ne ia prin surprindere. Cei doi erau îmbrăcaţi în camuflaj, fără nicio inscripţie, aşa că înţelegeţi de ce i-am confundat cu militari ruşi", a declarat ministrul Apărării din Ucraina, Igor Peşcenko.

Judecata de Dinapoi


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4753 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.