Concert Direcţia 5 şi o mulţime de surprize în Parcul Rizer

Concert Direcţia 5 şi o mulţime de surprize în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeanca Daniela Negoiţă, finalistă la „Next Star”, şi Adrian Geartu, semifinalist la „România Dansează”, alături de colegii lor la fel de talentaţi din Estrada Copiilor sunt micile vedete locale ale spectacolului în aer liber


De 1 Mai, trupa Direcţia 5 va concerta la Galaţi, în Parcul Rizer, de la ora 20.00, în cadrul unui spectacol în aer liber organizat de Primăria Galaţi. Deşi mulţi dintre gălăţeni şi-ar fi dorit ca evenimentul să aibă loc într-un loc mai uşor accesibil, programul pus la cale de autorităţi este suficient de bogat şi de atractiv pentru a cântări mai greu decât acest inconvenient.

Programul spectacolului de 1 Mai cuprinde muzică pentru toate gusturile, inclusiv populară, scenete, dansuri pentru cei mici şi pentru cei mari, dar şi concursuri cu premii. Spectacolul în aer liber „1 Mai… ca Dorel” va începe la ora 17.00 şi îl are ca sărbătorit pe Dorel, „muncitorul” român priceput la toate şi complet adaptabil la orice situaţie care presupune chiulul specializat sau lipsa de răspundere.

Talente locale

Primii care vor urca pe scenă sunt micii artişti din Ansamblul Estrada Copiilor, condus de Andreea Ignat, din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi. De la 17.05, timp de 30 de minute, vor da tot ce-i mai bun: Shala, Martha Miroslav, trupa Crazy Stars (Denisa Antohi şi Alexandra Chirilă) şi Daniela Negoiţă - finalista concursului „Next Star” de la Antena 1. Toţi se mândresc, însă, cu un palmares impresionant de premii şi participări la evenimente naţionale.

După cei mici, vine rândul adulţilor să afle, de la ora 17.35, că „Dorel sărbătoreşte... prin muncă”. Apoi e vreme de joc şi voie bună, pentru că de la 17.45 vor urca pe scenă cântăreţi şi dansatori din Odaia Manolache, Movileni şi Buciumeni, care vor oferi un concert de muzică populară autentică. De la ora 18.35, intră în acţiune „Sindicalistul”. Nu, nu va fi vreo şedinţă, ci o scenetă jucată de Trupa „Social Act Theatre”, prima trupă de teatru independent din Galaţi.

Începând cu ora 19.00, vor urma 30 de minute de antren şi energie cu două trupe de dans modern. Este vorba, după cum am aflat de la Andreea Ignat, de un recital al trupelor Active Dance, Angelli, Black Dance şi de Adrian Geartu - semifinalist la concursul „România Dansează” de la Antena 1. Urmează un concurs tematic şi o reprezentaţie de magie cu Fun Fantastic - magic quick change.

Spectacolul în aer liber se va încheia cu un recital de o oră şi jumătate al trupei Direcţia 5, concert din care nu va lipsi cea mai recentă piesă a formaţiei - „De ce iubim”.

Citit 3171 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Aprilie 2014 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.