Pregătiri de „Sărbătoare la Brateş!”
Foto: Foto: Gabriel Kolbay

Pregătiri de „Sărbătoare la Brateş!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 416.575 lei nerambursabili a atras Primăria Tuluceşti pentru a organiza, în acest an, dar şi în 2015, „Sărbătoare la Brateş”. Manifestările cunoscute, până nu demult, sub titlul de „Toamna la Brateş” se vor desfăşura de Rusalii (8-9 iunie) şi vor fi, bineînţeles, mult mai ample.

Ce va face comuna cu aceşti bani din Programul Operaţional de Pescuit (POP), absorbiţi prin intermediul unui proiect de la Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă „Prut-Dunăre” Galaţi?

Cu ajutorul lor, de Rusalii, în comuna din apropierea Galaţiului se vor desfăşura: târguri pescăreşti, cu prezentarea de instrumente şi produse pescăreşti şi de acvacultură din zona de pescuit a Tuluceştiului, concursuri gastronomice şi spectacole folclorice tematice. Scopul este, evident, promovarea potenţialului zonei. Ieri, primarul comunei Tuluceşti, Petrică Bratu, a prezidat conferinţa de lansare a proiectului.

Au participat, printre alţii, preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa, directorul-executiv al Camerei Agricole, Floricel Dima, directorul Muzeului de Istorie, Cristian Căldăraru, actorul Paul Buţa şi învăţătorul Amelian Chirilă.

Citit 2289 ori Ultima modificare Joi, 01 Mai 2014 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.