Veveriţele donate de Marian Băilă vor ajunge în Grădina Publică
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Veveriţele donate de Marian Băilă vor ajunge în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, le-a interzis categoric accesul în incinta Grădinii Botanice, s-a găsit o soluţie pentru ca gălăţenii să poată vedea cele 20 de veveriţe donate de omul de afaceri Marian Băilă. Copiii şi părinţii le vor putea admira, cât de curând, zburdând în cel mai important parc al oraşului - Grădina Publică.

După cum v-am informat, preşedintele judeţului, Nicolae Bacalbaşa, supărat pe articolele publicate de ziarul „Viaţa liberă” despre maidanezii din Grădina Botanică şi despre padocul ilegal care a funcţionat în incinta Grădinii Zoologice, a decis să se răzbune şi a impus conducerii Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, instituţie aflată în subordinea lui, să nu primească donaţia lui Marian Băilă, constând în 20 de veveriţe (şapte adulţi şi 13 juniori), care n-ar fi făcut altceva decât să ofere o atracţie în plus Grădinii Botanice.

Vestea bună este că, în scurtă vreme, gălăţenii mari şi mici vor putea admira veveriţele în Grădina Publică. Această soluţie a fost avansată de cititorii ziarului „Viaţa liberă”, iar primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a acceptat să le ofere jucăuşelor veveriţe acest spaţiu în care să-i bucure pe copii cu prezenţa lor. Din câte am aflat, cei mici sunt nerăbdători să vadă pe viu veveriţele pe care le-au îndrăgit din desenele animate, iar unii dintre ei s-au apucat chiar să strângă alune, ca să se împrietenească mai uşor cu nostimele animăluţe.

Pentru a afla mai multe detalii privind  această  poveste  accesaţi Din dragoste de maidanezi/ Bacalbaşa se răzbună pe veveriţele donate de Marian Băilă (FOTO)

Citit 2820 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.