VIDEO/ „Viaţa liberă”, în aniversare publică. O întâlnire pentru 7.500 de zile şi nopţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

VIDEO/ „Viaţa liberă”, în aniversare publică. O întâlnire pentru 7.500 de zile şi nopţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Viaţa liberă”! Un nume precum o urare. Primul ziar liber din România postcomunistă, "Viaţa liberă" a fost apreciată în mod constant de gălăţeni pentru echilibru şi calitatea informaţiei, lucru vizibil şi prin tirajul de invidiat în aceste vremuri grele, dar şi prin bucuria cu care s-au grăbit să ne întâlnească cititorii la sărbătoarea noastră sâmbătă dimineaţă, „la Păpădie”, ca să ne ureze viaţă lungă. Şi ca să ne cunoască cei care nu ne cunoşteau decât după nume sau renume. Câţiva ne-au asigurat că ne cumpără din viciu, ca pe o marcă de ţigară cu care te-ai obişnuit, sau ca pe cărţi, sau înregistrări muzicale, că şi-au format, în ani, reflexul de a cumpăra ziarul de dimineaţă şi de a-l citi cât mai repede…
Cu această ocazie, rară şi pentru noi, de a ne găsi aproape toţi redactorii unul lângă altul, renunţând un pic la telefon, la scris, la ascultat, la mersul pe teren, la documentare, au fost împărţite ziare cu numărul, de invidiat pentru un jurnal românesc, 7.500, număr aniversar, purtând, pentru cei care l-au primit, pe prima pagină, dedicaţia redactorilor, într-un fel de editorial al inimii. Am stat de vorbă cu dumnealor, ba ne-am şi notat vreo câteva informaţii noi şi vreo câteva nedreptăţi de îndreptat, le-am spus şi noi ce ne doare… Şi am făcut poze, luând-o apoi pe jos prin oraşul nostru, dăruind ziare aniversare.

Citit 1648 ori Ultima modificare Luni, 09 Iunie 2014 16:01

4 comentarii

 • postat de un contribuabil
  Luni, 09 Iunie 2014 22:10
  92.80.150.***
  La multi ani si fiti alaturi de societatea civila, sustineti locuitorii orasului si solicitarile acestora!
  Fiti demni si verticali!
  0
  5
  Raportează
 • postat de crystal
  Luni, 09 Iunie 2014 18:51
  95.77.107.***
  la multi ani si la cat mai multe articole transparente si de ancheta. cu date si cifre cat mai reale nu distorsionate in favoarea lui X sau Y.Si nu luati in brate pe nimeni, fie el director de regie sau de partid,judecator ori inspector la finante,parca toti sunt din acelasi aluat, toti sunt corupti pana in maduva oaselor ,o apa si-un pamant pana la proba contrarie/testul DNA, nu invers.
  Sa fiti corecti si fara frica,
  eu va salut,
  mitica.
  1
  8
  Raportează
 • postat de Galatean
  Luni, 09 Iunie 2014 16:38
  5.13.135.***
  La multi ani !
  4
  10
  Raportează
 • postat de Mihai STROILA
  Luni, 09 Iunie 2014 16:33
  92.80.147.***
  Sunteti frumosi.
  Dar,mai frumos e insa cat rezistati plini de demnitate la tentatii.Si va cred capabili de un decor- ambianta in care se petrec actiunile voastre- cu un astfel de frumos.
  5
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.