Campanie VL:„Eu vara nu dorm ”/ Cât costă CAZAREA în staţiunile din nordul LITORALULUI

Campanie VL:„Eu vara nu dorm ”/ Cât costă CAZAREA în staţiunile din nordul LITORALULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum vara a venit, ne gândim deja unde ne petrecem vacanţa şi numărăm banii de cheltuială. Cei care vor să evadeze la mare, trebuie să ştie că pe internet găsesc variante de cazare pentru toate buzunarele. Cu un simplu click, noi am găsit peste 250 de oferte în Mamaia şi în Năvodari.  

Mamaia: de la apartamente de lux, la preţuri pentru toate buzunarele

Cei care nici nu se mai uită la bani atunci când pleacă în vacanţă şi îşi permit tot felul de extravaganţe, se pot caza în apartamentul „Tudors Luxury Bt ”, aflat chiar în centrul staţiunii Mamaia, la 200 de metri de plajă.. Pentru o singură zi, turiştii plătesc 540 de lei în timpul săptămânii, iar în weekend, preţul ajunge la 585 de lei. De trei ori mai ieftin v-ar ajunge  şederea la vila „Luminiţa”, situată vizavi de cele mai „de fiţe” plaje şi cluburi: Plaja Kudos, Plaja H2o, Plaja Puro, Club Fratelli, Club Ego, Club Le Gaga. Până la jumătatea lunii iulie, de luni până vineri, camera dublă costă 180 de lei, iar sâmbăta şi duminica 200 de lei. Cum vila este lângă lacul Siutghiol, puteţi practica gratuit sporturi nautice plecând de la debarcaderul gazdelor sau puteţi pescui dintr-un parc situat pe malul lacului. Tot în apropierea locurilor de distracţie se află şi apartamentul „Summerfun” din Mamaia Nord, care poate fi închiriat cu 250 de lei în timpul săptămânii şi 350 de lei în zilele de weekend.

În centrul staţiunii sunt câteva hoteluri cu preţuri medii. „Avangarde” vă aşteaptă cu camere duble la 120 lei/zi, în orice zi a săptămânii, hotelul „Elegance” vă cere 180 de lei pe zi în cursul săptămânii şi 200 de lei în weekend, iar hotelul „Promenada” afişează, pe site-ul www.turistinfo.ro, următoarele tarife: camera dublă matrimonială 300 lei / zi în timpul săptămânii şi 320 lei / zi în weekend, camera dublă superioară 330 lei/zi, iar la sfârşitul săptămânii aceasta costă cu 20 de lei mai mult şi camera pentru o singură persoană costă 290 de lei în timpul săptămânii, respectiv 300 de lei la sfârşitul săptămânii. Pentru sejurul de minimum 2 nopţi, copii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate iar cei cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani primesc reducere de 50 la sută.

Dacă doriţi să vă cazaţi într-un cadru mai restrâns, pensiunea „Alexandru” din Mamaia Nord, vă oferă camera dublă la 100 de lei, în orice zi a săptămânii. În curte, vă puteţi aduna cu prietenii şi cu familia la un grătar dar ajungeţi repede şi pe plaja Năvodari. „Hanul Moldova”, situat aproape de Parcul de distracţii Aqua Magic, de plajă şi de locul de unde pleacă telegondola, vă oferă, între 1 şi10 iulie, camera dublă twin la 70 de lei în orice zi şi camera dublă matrimonială la 130 lei, de luni până vineri şi 150 lei la sfârşitul săptămânii.

Preţul cazării în staţiunea Năvodari se învârte în jurul sumei de 100 de lei pe zi

 De exemplu, pensiunea de 4 stele „Perla Orient”, cere 100 de lei pe camera dublă şi 125 de lei pentru garsonieră, în orice zi a săptămânii. Iar la hotelul „Delfin”, camera dublă twin costă 110 de lei, tot în orice zi a săptămânii. Aici, în Năvodari, vă puteţi bronza pe cele mai renumite plaje: Vadu şi Corbu, singurele de pe litoralul românesc incluse în spaţiul Rezervaţiei Biosferei.

Pentru a nu vă trezi cu surprize cu câteva zile înainte să plecaţi în vacanţă, vă recomandăm să vă faceţi rezervările din timp, să cereţi toate informaţiile despre condiţiile pe care le veţi avea şi, de asemenea, să plătiţi un avans, pentru a vă asigura cazarea acolo unde doriţi. Iar dacă nu v-aţi planificat dinainte vacanţa, puteţi pleca la drum oricând deoarece, cu siguranţă, la intrarea în orice staţiune, găsiţi localnici care oferă cazări la preţuri negociabile.  

Cum ajungem la malul Mării Negre

Cel mai frumos drum de la Galaţi spre mare este cel prin Munţii Măcin şi până în Constanţa aveţi de parcurs puţin peste 200 de kilometri. După ce traversaţi Dunărea cu bacul la Tulcea, mergeţi pe E 87, un drum aflat în condiţii foarte bune şi mult mai liber decât altele. O altă variantă este clasicul drum al mării, ceva mai circulat: Brăila-Viziru-Constanţa. Iar ultima rută ar fi Galaţi-Slobozia-Constanţa, pe Autostrada Soarelui. Însă distanţa este de 260 de kilometri şi ajungeţi la mare în aproximativ trei ore, în funcţie de trafic. Iar dacă doriţi să mergeţi cu trenul aveţi mai multe opţiuni deoarece "CFR Călători" a suplinit numărul garniturilor spre litoral, în cadrul programului estival „Trenurile Soarelui”. Trebuie doar să vă informaţi înainte, iar dacă veţi cumpăra biletele cu anticipaţie, primiţi până la 25  la sută reducere.

Citeşte şi: Campanie VL "Eu vara nu dorm"/Cât costă o vacanţă în Bucovina şi ce poţi vizita în zonă

 

 

Citit 2064 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.