Campania VL "Din inimă"/ Tânăra care îşi pierde vederea pe zi ce trece

Campania VL "Din inimă"/ Tânăra care îşi pierde vederea pe zi ce trece
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alina Petrea are venituri de maximum 200 de lei pe lună * Angajatorii o refuză din cauza problemei medicale


Alina Petrea este o tânără în vârstă de 26 de ani despre care se poate spune că a trecut prin multe greutăţi de-a lungul timpului şi, cu toate astea, a decis să nu se dea bătută şi ne-a cerut ajutorul. Alina s-a născut cu o boală a ochilor, care acum s-a agravat şi îi afectează vederea pe zi ce trece - strabism convergent osos. Medicul de familie care o are în evidenţă şi cei de la Spitalul Judeţean din Galaţi i-au spus că singura sa speranţă este o intervenţie chirurgicală ce poate fi efectuată doar la Bucureşti.

Operaţia costă 1.600 de lei

Din câte a aflat tânăra, operaţia costă aproximativ 1.600 de lei, o sumă mică pentru unii, dar imposibilă pentru Alina, care are venituri foarte mici. Tânăra locuieşte, încă de la vârsta de 3 ani, cu bunicii, întrucât mama sa a abandonat-o. „Până în prezent, în legătură cu problema mea de sănătate, m-am descurcat cu ce am mai putut - am purtat ochelari, am mai aplicat picături. Am încercat tot ce am putut. Acum s-a agravat şi cu unul din ochi nu mai văd aproape deloc. Eu nu am decât ajutorul social şi pensia de handicap, care nu depăşesc, în total, suma de 200 de lei. În aceste condiţii, nu îmi permit sub nicio formă să plătesc această operaţie, care m-ar ajuta să văd mai bine”, ne-a spus Alina Petrea.
Tânăra de 26 de ani şi-ar dori să poată lucra pentru a reuşi să strângă banii pentru intervenţia chirurgicală necesară, însă este refuzată de toţi angajatorii, din pricina problemei sale cu ochii. Ne-a spus că nu este pretenţioasă şi acceptă orice loc de muncă, dar nu e primită nicăieri. De asemenea, nici bunicii nu pot să o ajute prea mult pentru că nu au posibilitatea - bunica sa nu primeşte deloc pensie, deoarece a fost casnică, iar bunicul are o pensie lunară de doar 350 de lei, bani cu care de-abia poate fi întreţinută casa în care locuiesc toţi trei. Cei care vor să o ajute pe tânără pot suna la numărul de telefon 0742829780 (Alina Petrea).

 

Citeşte şi: Campania VL "Din inimă"/ La 12 ani, AFECTAT de CATARACTĂ de două ori

Citit 1422 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 10:36

4 comentarii

 • postat de ramona
  Miercuri, 02 Iulie 2014 09:38
  5.13.129.***
  pai bun...si un cont? o urna amplasata la "viata libera"?
  Sa putem ajuta cumva
  0
  0
  Raportează
 • postat de gabriel
  Miercuri, 02 Iulie 2014 09:37
  193.230.156.***
  Dati-ne, va rugam, contul bancar, daca exista, sau, in caz contrar, o adresa sau un numar de telefon, pentru a o putea ajuta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de o necunoscuta
  Miercuri, 02 Iulie 2014 09:37
  92.87.95.***
  Buna ziua,

  Incep prin a va intreba daca acest articol este facut pe bune, in sensul ca v-ati documentat cu privire la aceasta tanare de 26 de ani? Intradevar sufera de strabism convergent, dar partea in care informati cetatenii, ca traieste de la varsta de 3 ani cu bunicii pentru ca mama a abandonat-o, este total gresita, falsa, informatie mincionoasa. Tanara nu a binevoit sa-si termine nici macar cele 8 clase cu toate ca mama ei s-a straduit enorm de mult sa o tina la scoala, sa o ingrijeasca si sa-i asigure tinerei cele necesare, prin a fi femeie de servici pe la blocuri. Tanara a fugit de nenumarate ori de acasa cu alti "tineri", "dornici sa o ajute", asa cum cereti si cititorilor sa o faca prin acest articol. Nu am nicio intentie rea vizavi de aceasta tanara dar, rog ca informatia pe care ne-o furnizati sa fie cea corecta si adevarata, nu aduceti texte ca sa impresionati cititorii pentru a dona bani, doar pentru ca tanara a trecut prin multe greutati si colac peste pupaza, a abandonat-o si mama.
  0
  2
  Raportează
 • postat de gabriel
  Miercuri, 02 Iulie 2014 09:36
  193.230.156.***
  Dati-ne, va rugam, contul bancar, daca exista, sau, in caz contrar, o adresa sau un numar de telefon, pentru a o putea ajuta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.