Întoarcere - lungă - din vacanţă/ Coadă mare de maşini la Zaclău!

Întoarcere - lungă - din vacanţă/ Coadă mare de maşini la Zaclău!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi legătura Galaţiului cu Marea şi Delta a fost sufocată în weekend! Duminică la prânz, peste Dunăre, pe drumul judeţean care trece prin comuna I. C. Brătianu, fostul Zaclău, s-a stat ore la rând la bac. Echipajele mobile şi lucrători ai Poliţiei Rutiere au intervenit ca să păstreze civilizat rândul de maşini în coloana de vreun kilometru lungime, având uneori de furcă: unii conducători auto grăbiţi au depăşit coloana, încercând să fure din timp. Unii turişti, întorşi din mica vacanţă, s-au plictisit copios în maşini, alţii chiar au ieşit să facă gimnastică sau ca să stea de vorbă. Bacurile au avut de lucru din plin, fără locuri goale.

 

Citit 1715 ori Ultima modificare Luni, 18 August 2014 20:55

4 comentarii

 • postat de hai cu bacul
  Miercuri, 20 August 2014 07:28
  79.116.102.***
  De aia este necesar un pod peste Dunare...sau tunel. Se pare insa, ca afacerea Navrom Bac, a cui o fi ea(prietenii stiu) , este mai presus de interesele unei intregi zone.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Mara
  Marți, 19 August 2014 00:34
  162.157.27.***
  Ce primar destoinic are comuna! Se vede din prima poza cu ce ...peisaj te intimpina la intrarea in comuna. Macar acum masinile turistilor s-au deplasat incet, incet, nu ca cele de mare tonaj care cara piatra si merg cu viteza pe sosea, distrugind casele taranilor! Primarul isi vede linistit de afacerile lui incepute cu multe mandate in urma, nepasindu-i de cei ce ...fortati, l-au ales .Masinile de mare tonaj au distrus casele, soseaua, linistea oamenilor care cred ca se cutremura pamintul cind trec. Oare Primaria si Politia au ceva de cistigat de la Navrom -Bac, de nu iau masuri?
  1
  4
  Raportează
 • postat de cineva
  Luni, 18 August 2014 23:05
  82.137.11.***
  Si multe caractere infecte care depasesc coloana de parca noi stam la rand de placere si nu ne grabim sa ajungem acasa. Multe caractere infecte care arunca cutia de bere in dunare dupa ce au terminat berea. Multe caractere infecte care arunca paharul de cafea in dunare dupa ce au terminat de baut cafeaua desi cosul de gunoi e la doi metri. Multe caractere infecte in general.
  0
  10
  Raportează
 • postat de podu de piatra S-A DARIMAT
  Luni, 18 August 2014 21:11
  5.13.229.***
  eu VAD MEreu cozi la CASELE de bilETE La bac. si pe duS si pe INtors.........SUPER MARE AFACERE ACEST BAC. O dijma ce se ia CA TRECi din judeTUl tulCEa in GAlaTi si viCE-VERsa.....super afacere.
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.