Orăşelul Copiilor aşteaptă MODERNIZAREA/ BĂTĂLIE mare pe contractul de aproape 2,5 milioane de lei

Orăşelul Copiilor aşteaptă MODERNIZAREA/ BĂTĂLIE mare pe contractul de aproape 2,5 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modernizarea Orăşelului Copiilor, dorită cu ardoare atât de cei mici cât şi de părinţi, are şanse aproape nule să se realizeze până la finele anului. Nu sunt şase prea mari nici măcar ca lucrările să înceapă în acest an. Motivul? Potrivit documentelor depuse pe SEAP, Primăria a prelungit perioada de evaluare a ofertelor, care ar fi trebuit să se încheie pe 17 iulie, până la data de 16 octombrie 2014. Justificarea este legată de volumul mare al documentelor privind demonstrarea condiţiilor de calificare.
Cert este că doi ofertanţi se luptă pentru contractul în valoare totală estimată de 2.485.178 de lei fără TVA. Este vorba despre SC Garden Center Grup SRL din Bucureşti şi de Asocierea SC Mondo Holding Concept SRL din Bucureşti cu SC Servland SRL din Şendreni.
Câştigătorul va achiziţiona şi monta echipamente de joacă, aparate de fitness şi mobilier urban şi va executa lucrări de arhitectură peisagistică a terenurilor de sport şi a zonelor de recreere. Conform proiectului tehnic realizat de SC Ecoarch SRL, şi condus de arh. Dan Ujeucă, parcul nou amenajat va avea mai multe zone distincte: zona destinată câinilor, zona de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, zona dinamică, dotată cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă prin refacerea aleilor. Lucrările nu trebuie să dureze mai mult de şase luni de la data atribuirii contractului.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO / Pericole de moarte în Orăşelul Copiilor. Autorităţile, complice la o situaţie şocantă

Citit 1998 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 22:47

4 comentarii

 • postat de pentru antiprostie
  Joi, 21 August 2014 15:42
  5.13.171.***
  pro.prostie este putin spus estePROST CU ADEVARAT ...!!!!oameni care traiesc degeaba...!!!!si este valabil pentru toti care contesta un asemenea proiect...!!!
  2
  3
  Raportează
 • postat de pentrupostat de antiprostie
  Joi, 21 August 2014 11:36
  86.124.200.***
  antiprostie....esti proprostie mai baiete, cum sa afirmi asa ceva? Stii cate mamici si tatici nu au unde sa-si duca copii la joaca?
  Unde sa mearga? In parc la Viva sa se calce in picioare!
  Avem cluburi!!! Ce cacat sa fac cu bebelusul de 1-2 ani in club? Esti i***ot!
  1
  13
  Raportează
 • postat de CETATEANUL
  Joi, 21 August 2014 07:22
  5.13.161.***
  DL.PRIMAR. CALCAM IN STRACHINI{LOPA,LOPA} PE TROTUARELE STRAZII BRAILEI, SATURN.....DE FAPT APROAPE PE 90$ DIN TROTUARELE ORASULUI, CAPITALA DE JUDET!! GALATI!!
  MA STEPTAM CA ACEST NOU ORAS SA FIE UN VAST SANTIER CU LUCARI EDILITARE, INVESTITII ETC ETC..
  RAHAT!!
  5
  9
  Raportează
 • postat de antiprostie
  Joi, 21 August 2014 07:00
  5.13.199.***
  total nonsens investitia locuri de joaca faci cand ai terminat totul cand nu mai ai nimik de facut sunt parcuri sunt cluburi sunt sali de sport nu isi are rostu in plina recesiune sa construiesti locuri de joaca
  18
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.