GROPI. în serie? Pe FALEZĂ a apărut şi o groapă cu... CÂINI
Foto: Foto: Victor Cilincă

GROPI. în serie? Pe FALEZĂ a apărut şi o groapă cu... CÂINI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Închiderea Falezei Inferioare după apariţia unei noi găuri şi pericolul ca zona să fie supusă în continuare prăbuşirii sunt lucruri care-i neliniştesc şi pe gălăţenii care locuiesc mai sus.

Doamna Maria Palade, pensionară, locuieşte de pildă la vechiul bloc P 4, de pe Aleea Domnească, şi ne-a semnalat faptul că, acum câteva ploi, o groapă mai veche de câţiva ani, dintre acest bloc şi P3, a căpătat o surată.

Oamenii sunt neliniştiţi şi le-au cerut celor de la Electrica şi de la gaze să verifice zona, însă specialiştii spun că nu există avarii.

Locatarii vor totuşi să tragă un semnal de alarmă către autorităţi, spune pensionara, mai ales că şi pasajul este răscolit, fiind necesară repararea sa grabnică.

În zona unde cândva a fost o vale naturală de scurgere a apei spre Dunăre şi unde zace în pământ canalizarea mai veche de un veac, nu se ştie cum se comportă loessul pe care s-au construit aceste blocuri, într-o perioadă în care fundaţiile nu erau făcute pe piloni adânci.

Pensionara ne-a mai semnalat şi faptul că în noua groapă s-a adăpostit o căţea, care a fătat cinci căţei. „Poate îi ia cineva care se ocupă cu protecţia animalelor”, speră pensionara, mai ales că, la o ploaie mare, căţeii s-ar putea îneca!

Citit 1434 ori Ultima modificare Marți, 26 August 2014 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.