MAJORAREA TAXELOR ŞI IMPOZITELOR gălăţenilor, din nou în dezbatere publică

MAJORAREA TAXELOR ŞI IMPOZITELOR gălăţenilor, din nou în dezbatere publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a postat din nou, pe portalul propriu, spre dezbatere publică, propunerile de taxe şi impozite pentru anul 2015. Este acelaşi document care a fost afişat şi în urmă cu două săptămâni, despre care aţi putut citi recent în ziarul „Viaţa liberă”.

Conform cifrelor prezentate de Primărie, dările pentru case şi terenuri ar putea creşte, în medie, cu două - trei procente, în funcţie de zona de impozitare şi de tipul imobilelor. Cu aproximativ 2,7 la sută va creşte şi impozitul auto. Pentru taxa specială de habitat (persoane fizice), suma propusă este de 56 de lei de persoană pe an, cu un leu mai mult decât anul acesta, dar valoarea finală se va stabili în funcţie de modificările intervenite la tariful de depozitare a deşeurilor.

Persoanele fizice pot fi liniştite, nu se propune vreo creştere pentru taxa specială pentru finanţarea activităţii de ecarisaj, aceasta urmând să rămână tot trei lei. În schimb, persoanele juridice şi persoane fizice asimilate persoanelor juridice vor plăti cu un leu mai mult: 56 de lei pe an.

Citeşte şi: TAXE locale mai MARI în 2015/ AFLĂ cât de mult vor PLĂTI gălăţenii la STAT

Citit 1715 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 08:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.