Firmele trebuie să-şi declare sursele de poluare
Foto: Foto Bogdan Codrescu (Arhiva "Viaţa liberă")

Firmele trebuie să-şi declare sursele de poluare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Operatorii economici şi instituţiile care deţin date referitoare la sursele de poluanţi atmosferici trebuie să le raporteze către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Galaţi până pe 15 martie 2015, pentru elaborarea inventarelor de emisii de poluanţi atmosferici.

Aceştia trebuie să completeze chestionarele aferente activităţilor desfăşurate în anul 2014 în aplicaţia „SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii” disponibilă pe site-ul A.N.P.M. (https://raportare.anpm.ro/irj/portal/public) sau transmită chestionarele completate la sediul APM Galaţi, în format de hârtie.

Pentru completarea corectă a chestionarelor poate fi consultat documentul „Ghid de utilizare a sistemului SIM.Inventar Emisii” disponibil la aceeaşi adresa de mai sus, anunţă APM Galaţi. Netransmiterea datelor în cauză se sancţionează cu amenda de la 500 lei la 2.000 lei, pentru persoane fizice şi de la 5.000 lei la 10.000 lei, pentru persoane juridice.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul APM Galaţi, str. Regiment 11 Siret nr. 2, la numărul de telefon 0236.460049 sau la adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Citeşte şi: COLECTAREA SELECTIVĂ/ Deşeurile reciclabile încep să aibă mai multă căutare

Citit 1905 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.