O comună gălăţeană are Serviciu de Evidenţă a Populaţiei

O comună gălăţeană are Serviciu de Evidenţă a Populaţiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pechenii care împlinesc vârsta la care trebuie să îşi scoată primul buletin, cât şi cei care trebuie să îşi schimbe buletinul vor fi scutiţi începând din această lună de drumurile până la Galaţi. Din 18 mai va funcţiona, în cadrul Primăriei Pechea, Serviciul de Evidenţă a Populaţiei, destinat atât pechenilor, cât şi locuitorilor din Slobozia Conachi.

„Am vrut să scutim oamenii de un drum până la Galaţi. Am preluat baza de date de la Galaţi. Vom putea face buletine atât pentru cetăţenii care locuiesc în Pechea, cât şi pentru cei din Slobozia Conachi. Am amenajat un birou cu aparatură şi am angajat două persoane pentru acest Serviciu”, ne-a explicat primarul comunei Pechea, Mihăiţă Măncilă.


 

Citit 3199 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 17:41

2 comentarii

 • postat de Cristina
  Vineri, 29 Mai 2015 15:25
  5.13.147.***
  A mai creat primarul inca 2 locuri de munca pentru rudele lui, ca altii care ar fi meritat nu au loc. Cum sa lucreze la buletine o tipa care a predat educatie fizica si sport. Ce legislatie in domeniu stie daca a luat la examenul de ocupare al postului nota 5 si ceva, nota pe care a obtinut-o si colegul ei. Asa ca aviz amatorilor.Verificati-va datele dupa cartile de identitate eliberate de aceasta institutie. Poate o sa se sesizeze DNA-ul Galati sau presa locala sa vada in ce conditii domnul primar si-a angajat verisoara la serviciul fiscal din cadrul primariei si fata finilor de cununie (sotia sefului de post)ai parintilor lui la buletine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IonV
  Joi, 14 Mai 2015 23:19
  5.13.153.***
  Cred ca-i o initiativa foarte buna pentru oamenii care locuiesc in zona ! Felicitari celor care-au dus la capat aceasta realizare !
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.