Ziua Internaţională a Familiei/ Sărbătoare la Fundaţia "Familia"

Ziua Internaţională a Familiei/ Sărbătoare la Fundaţia "Familia"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veselie mare, vineri, 15 mai, la Fundaţia „Familia” din Galaţi, pentru că membrii asociaţiei au sărbătorit Ziua Internaţională a Familiei, celebrată în fiecare an pe 15 mai.

"Suntem prezenţi de 18 ani pe plan local, am oferit foarte multe servicii, protecţie şi integrare socio-economică pentru familiile cu mulţi copii aflate în nevoie socială sau mamele cu copii, victime ale violenţei în familie. În toţi aceşti ani am trecut şi prin bune, şi prin rele, dar am reuşit să ridicăm organizaţia la anumite standarde, suntem recunoscuţi şi la Bucureşti, la centrul de adăpost pentru mame am avut cereri şi din alte judeţe. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături şi ne-au sprijinit, le mulţumim şi voluntarilor care ne ajută foarte mult în activităţile noastre”, ne-a spus Mariana Robea, directorul Fundaţiei „Familia”.

"Direcţia pentru Protecţia Copilului colaborează de foarte mulţi ani cu această fundaţie, le mulţumim mult pentru sprijinul acordat. La mulţi ani şi să faceţi în continuare din ce în ce mai multe suflete fericite”, le-a urat Ciprian Groza, directorul adjunct DGASCP Galaţi, celor de la „Familia”. La eveniment a participat şi Carmen Cristina Neacşu, psihologul fundaţiei, care a dat o definiţie frumoasă conceptului de familie: "Familia este acel spaţiu care se face în momentul în care oamenii se ţin stâns unul de umerii celuilalt. Se creează un spaţiu rotund, protector, plin de afecţiune, sprijin. Se spune că un copil care nu primeşte afecţiune în prima parte a vieţii lui poate să şi moară din cauza aceasta. Nu este suficient să hrăneşti un copil, să-l speli şi aşa mai departe, ci are foarte multa nevoie de iubire pentru a se dezvolta armonios".

După ce invitaţii au urat numai de bine fundaţiei, copiii asistaţi i-au încântat pe cei prezenţi cu o scenetă din piesa „Vizita” de I. L. Caragiale, dar şi cu mai multe momente de dans. Chiar dacă au fost vizibil emoţionaţi şi poate s-au mai încurcat puţin, ei au reuşit să smulgă multe aplauze.


CITEŞTE ŞI: Relaxare în tălpile goale, din nou, la Grădina Botanică

Citit 1617 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 20:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.