Amenzi şi hoţi identificaţi, într-o acţiune a poliţiştilor de la Transporturi

Amenzi şi hoţi identificaţi, într-o acţiune a poliţiştilor de la Transporturi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 17 - 19 iulie, poliţiştii de la Transporturi au desfăşurat mai multe activităţi în gări şi trenuri, dar şi pe fluviul Dunărea, pentru a preveni faptele ilicite. În fiecare dintre cele trei zile, aproximativ 60 de oameni ai legii au vegheat la siguranţa cetăţenilor.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, “au fost constatate cu acest prilej 44 de contravenţii, pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 16.500 de lei, majoritatea fiind în domeniul ordinii publice şi comerţului ambulant".

Oamenii legii au confiscat şi bunuri în valoare de 250 de lei (ţigări de contrabandă), dar au şi clarificat situaţia unui urmărit naţional (persoană înecată în fluviul Dunărea). Tot în cadrul acţiunii, au fost constatate opt infracţiuni (un furt din buzunar, două evaziuni fiscale, două înşelăciuni cu bilete de transport şi două falsuri de bilete CFR. Totodată, au fost identificate patru persoane suspecte de comitere de fapte ilicite, şi rămase în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Cele patru persoane identificate sunt suspectate de comiterea  unui furt din zona fluviului Dunărea, dosarul fiind în lucru cu autori necunoscuţi. Mai precis, cei patru au furat un rucsac în care victima avea mai multe bunuri în valoare de 1.000 lei, toate fiind recuperate. Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citit 945 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iulie 2015 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.