CE NU VĂ PLACE ÎN ORAŞUL GALAŢI? Strada Traian, un şantier pe care nu lucrează nimeni

CE NU VĂ PLACE ÎN ORAŞUL GALAŢI? Strada Traian, un şantier pe care nu lucrează nimeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dacă echipele care se ocupă de reabilitarea străzii Traian sunt, momentan, în apropiere de Piaţa Centrală, mulţi dintre cei care locuiesc în apropierea intersecţiei dintre străzile Radu Negru şi Traian se plâng că la ei au fost începute lucrări, dar au fost lăsate neterminate.

„După cum se poate vedea, pe trotuare e numai moloz, pietriş, nisip, de nu se poate circula, pentru că nu există loc. Astfel, oamenii sunt nevoiţi să meargă pe stradă, care nici aia nu e dreaptă. Sunt numai gropi aici în zonă, iar asta nu e plăcut deloc, mai ales că mai sunt şi bătrâni care merg în baston sau scaun cu rotile”, ni s-a plâns un cetăţean care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Respectiva porţiune din strada Traian nu a arătat niciodată mai bine, spun oamenii. „De când locuiesc aici, să tot fie vreo 10 ani, niciodată nu s-a intervenit pe porţiunea asta. S-a mai pus pietriş în gropi, dar o asfaltare, aşa cum trebuie, nu s-a făcut”, ne-a transmis şi Ionel Vechiu, un gălăţean în vârstă de 54 de ani.

Reprezentanţii primăriei, prin vocea purtătorului de cuvânt Emanuela Turcu, spun că „până la sfârşitul acestui an, strada Traian va fi gata de la Metro până în strada Tecuci. Asfaltările se vor face pe tronsoane, după ce se finalizează reabilitarea reţelelor subterane”.

Foto Florin Răvdan

Citit 2712 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iulie 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.