CE NU VĂ PLACE ÎN ORAŞUL GALAŢI? Guri de canalizare fără capac, în apropierea Gării

CE NU VĂ PLACE ÎN ORAŞUL GALAŢI? Guri de canalizare fără capac, în apropierea Gării
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Răuvoitorii din zonă fură capacele din metal ca să le vândă la fier vechi


Pe strada Davila, pe porţiunea cuprinsă între sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi baza sportivă „Zsoltan David”, trotuarul reprezintă o adevărată capcană pentru puţinii trecători care se mai aventurează prin zonă. 

Cei care locuiesc la blocurile din gară şi care tranzitează zilnic această stradă spun că s-au săturat să fie nevoiţi să meargă pe stradă, mereu atenţi la maşini, pentru că trotuarele sunt pline de gropi. „Capacele astea de canalizare se pun, se fură, iar se pun, iar se fură. Măcar acum sunt acoperite cu nişte pietroaie, că altfel picam direct în ele. Şi aşa e urcuşul ăsta greu, mai trebuie să fim atenţi şi la maşini, pentru că pe trotuar nu avem loc”, ne-a spus un domn care locuieşte la blocurile ANL. 

Primăria a luat atitudine în acest caz şi a trimis la faţa locului o echipă de la Apă-Canal pentru a inspecta situaţia. „Cei de la Apă-Canal au mers acolo, au văzut că acele două canalizări aparţin de ei şi vor trece imediat la acoperirea lor. Sunt două guri de canal uscate şi dezafectate, însă pentru siguranţa pietonilor ele vor fi astupate în cel mai scurt timp posibil”, ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi. 

Acest caz nu este nou, el fiind semnalat şi când reporterii „Vieţii libere” au fost să stea de vorbă cu cei care locuiesc în zona Gării şi a le asculta doleanţele. Chiar dacă se acoperă canalizarea, reprezentanţii primăriei spun că în zonă există persoane răuvoitoare, care fură capacele şi le vând la fier vechi. 

Foto de Sonia Baciu

Citit 2191 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2015 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.