În urma TRAGEDIEI de la Oancea, familia Panait - mutată într-o locuinţă decentă
Foto: În foto, casa incendiată

În urma TRAGEDIEI de la Oancea, familia Panait - mutată într-o locuinţă decentă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Tragedia de pe 28 septembrie, din localitatea Oancea, când o casă a fost cuprinsă de flăcări şi un bebeluş de zece luni şi-a pierdut viaţa, nu a fost dată uitării. Familia Panait, formată din cinci copii minori şi trei adulţi, a fost mutată, cu ajutorul primăriei locale, într-o altă casă din sat, unde sunt condiţii decente de locuit.

"Casa respectivă aparţine unei familii care nu mai locuieşte acolo, motiv pentru care s-au debranşat de la electricitate. Acum ne străduim să facem actele şi să o racordăm din nou la curent electric", ne-a declarat Victor Chiriloaie, primarul din Oancea. Edilul a postat, pe site-urile de socializare, un apel pentru găsi oameni cu suflet mare, care să îi ajute pe cei din familia Panait.

"Momentan, ei locuiesc în casa respectivă cu chirie, o chirie modică plătită de primărie, dar sperăm ca anul viitor să o putem cumpăra pentru ei. Preţul se ridică la 20.000 de lei, plus taxele notariale. Dacă nu vom reuşi să strângem banii din donaţii, vom face tot posibilul să prindem această sumă în bugetul local şi să cumpăram casa", ne-a mai explicat primarul.

În ciuda faptului că, imediat după incendiu, au fost mulţi cei care şi-au oferit serviciile pentru construirea unui imobil în care familia năpăstuită să-şi petreacă iarna, până în prezent doar localnicii au reuşit să doneze 2.000 de lei, plus haine şi produse alimentare. Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor pentru cei opt membri ai familiei Panait pot lua legătura direct cu primarul Victor Chiriloaie.

Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Citit 1132 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.