ÎN ATENŢIA gălăţenilor care locuiesc la CASĂ! Cererile pentru AJUTOARE DE CĂLDURĂ se obţin şi de la punctele termice

ÎN ATENŢIA gălăţenilor care locuiesc la CASĂ! Cererile pentru AJUTOARE DE CĂLDURĂ se obţin şi de la punctele termice
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţenii care locuiesc în casele branşate la sistemul centralizat de termoficare, din zona veche a oraşului, care trebuie să meargă la sediul Calorgal pentru a obţine formularele necesare ajutorului de căldură, trebuie să ştie că pot intra în posesia cererilor-tip şi de la punctele termice de care aparţin.

Reprezentanţii Calorgal ne-au declarat că gălăţenii care locuiesc la casă pot solicita angajaţilor din punctele termice aceste formulare, iar societatea, pentru ca oamenii să nu mai bată drumul până la sediu, le va pune la dispoziţie documentele. Tot ce trebuie să faceţi este să le solicitaţi formularele angajaţilor Calorgal din punctele termice.

În cazul în care consumatorii de la casă preferă să se deplaseze la sediul societăţii, trebuie să ştie că se pot prezenta la ghişeele Calorgal de luni până joi, între orele 8,00 şi 16,00, iar vineri, între orele 8,00 şi 14,00.

Reamintim că, în schimb, gălăţenii care locuiesc la bloc vor obţine formularele pentru ajutoarele de căldură doar de la administratorii sau preşedinţii asociaţiilor de proprietari, întrucât reprezentanţii Calorgal vor distribui cererile direct către aceştia.

Cei care se încălzesc însă cu gaze naturale, energie electrică, combustibili petrolieri sau solizi, trebuie să meargă la Comisia de acordare a ajutoarelor de încălzire a locuinţei din cadrul Primăriei (strada Traian nr. 246, fostul Grup Şcolar ”Traian”), pentru a intra în posesia formularelor.

Citit 981 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.