SPIRIT CIVIC. Campanie de igienizare pe malul Dunării

SPIRIT CIVIC. Campanie de igienizare pe malul Dunării
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un tânăr gălăţean a lansat un anunţ pe o reţea de socializare prin care îşi invită toţi prietenii şi nu numai la o zi... în natură. Obiectivul este strângerea gunoaielor de pe malul Dunării, din zona Zătun, acolo unde oamenii ar trebui să se ducă la relaxare, nu printre sticle şi ambalaje aruncate.

"Zilele trecute, am avut ocazia să merg cu familia pe malul Dunării, în apropiere de zona Zătun, de la ieşirea din Galaţi spre Giurgiuleşti, acolo unde gălăţenii merg de obicei la pescuit sau la un grătar. Din păcate, acest loc este plin de sticle de plastic şi ceea ce ar fi trebuit să fie un loc frumos în natură, pe malul Dunării, este plin de gunoaie. Vă propun ca sâmbătă, 3 septembrie, ora 10,00, să ne întâlnim şi să mergem împreună câteva ore pentru a strânge, pe o anumită porţiune, gunoaiele de malul Dunării în saci menajeri. În acest fel, putem da un exemplu bun şi altora, pentru a nu mai arunca gunoaie în natură, dar şi pentru a strânge resturile aruncate de alţii", se arată în anunţul lui Claudiu Bălan.

Aşadar, dacă vreţi să întindeţi o mână de ajutor pentru înfrumuseţarea unui colţ de natură, sâmbătă, de la ora 10.00, sunteţi bineveniţi. Locul de întâlnire pentru plecarea spre Zătun este în faţa Catedralei, pe strada Domnească.

Pentru detalii despre acţiune, puteţi apela numărul de telefon 0740.004.215.

Citit 3375 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.