Cinci producţii, într-o săptămână, la Cinematograful din Galaţi

Cinci producţii, într-o săptămână, la Cinematograful din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 2-8 septembrie, la Cinematograful „Prof. Ioan Manole” din Galaţi vor fi proiectate cinci filme. Publicul va putea urmări astăzi, 2 septembrie, şi sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 12,00, animaţia „Barbie în aventura spaţială”, în format 2D. Barbie este o prinţesă cosmică, ce zboară cu nava ei spaţială într-un univers îndepărtat, avându-l alături pe căţeluşul ei devotat, Pupcorn. Într-o zi, totul se schimbă şi Barbie pleacă pe o nouă planetă minunată, pentru a se alătura unei echipe speciale, cu o misiune extraordinară: să salveze stelele.

Zilnic în această perioadă, la ora 14,00, va fi proiectată animaţia „Pete şi dragonul”, în format 3D. Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

De la ora 16,15, zilnic, va rula pelicula „Mecanicul 2”, în format 2D. Potrivit scenariului, Arthur Bishop a crezut că şi-a lăsat în urmă trecutul criminal, când duşmanul său cel mai periculos îi răpeşte iubirea vieţii. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea, pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Totodată, în perioada amintită, de la ora 18,20, spectatorii vor urmări „Coliziunea”, în format 2D. Producţia este despre un tânăr excursionist american, aflat în Germania, care se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, Hagen, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa Juliettei.

Ultimul film din programul cinematografului este „Uriaşul prietenos” şi va putea fi urmărit zilnic, în format 3D, de la ora 20,30. Regizată de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului, care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil şi gentil.

Preţul unui bilet pentru filmele în format 2D este de 15 lei, iar pentru cele în format 3D este de 20 de lei. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei pentru filmele 2D şi 15 lei pentru filmele 3D. La animaţii, tarifele sunt de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Citit 11161 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.