SINISTRAȚII din Slobozia Conachi au PROTESTAT împoriva guvernului
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

SINISTRAȚII din Slobozia Conachi au PROTESTAT împoriva guvernului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peste 100 de persoane s-au adunat în faţa primăriei din Slobozia Conachi pentru a-şi striga nemulţumirile. Oamenii sunt supăraţi că, deşi a trecut mai bine de o lună de la inundaţiile din judeţul Galaţi, nu au primit niciun ajutor financiar de la stat. Localnicii şi-au strigat nemulţumirile împoriva guvernului şi ne-au explicat că au mare nevoie de ajutoarele financiare pentru a-şi reface locuinţele.

"Vine iarna. Casa e plină de mucegai. Nu mai am unde să stau", ni s-a plâns o localnică. "Pereţii caselor sunt încă uzi. Nu ştiu dacă cei de la Bucureşti au văzut ce ni s-a întâmplat. După inundaţiile din 2013 am făcut împrumut la bancă pentru a-mi reface casa. Abia am terminat ratele. Acum o iau de la capăt? Să vină cei de la Bucureşti să doarmă în aceleaşi condiţii ca noi", a adăugat o altă femeie, a cărei casă a fost cuprinsă de ape.

Cele peste 100 de persoane adunate în faţa primăriei ne-au explicat că au început să-şi piardă speranţa că vor mai veni bani de la Guvern.

Situaţia a ajuns şi în atenţia prefectului Gabriel Panaitescu, care a declarat că vor fi alocaţi bani pentru despăgubiri, dar nu ştie exact în cât timp. Mai mult, prefectul a ţinut să precizeze că oamenii trebuie să îşi încheie asigurările obligatorii impuse prin lege.

SINISTRAȚII au fost total UITAȚI de Guvern, la o lună după INUNDAȚII - CLICK AICI PENTRU DETALII

La o lună după INUNDAȚII: Sinistraţii, nevoiţi să doarmă în condiţii improprii - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 1496 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.