Dăruind, ajutaţi | CADOURI de Crăciun găsiţi şi la Biblioteca Franceză!

Dăruind, ajutaţi | CADOURI de Crăciun găsiţi şi la Biblioteca Franceză!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru cei care nu au avut timp să-şi completeze lista de cadouri, Biblioteca Franceză din Galaţi vine cu o ofertă de sezon. „Vă aşteptăm să admiraţi produse handmade de toate felurile, brăţări, coliere, cercei, podoabe, decoraţiuni şi haine, produse cosmetice naturale, tablouri, semne de carte, cărţi poştale, şi câte şi mai câte minunăţii, confecţionate cu drag pentru noi de cei mai talentaţi artişti handmade” - anunţă, în prag de Sărbători, Bibliothèque Française Eugène Ionesco, cu sediul pe str. Basarabiei nr. 14. Care ne invită, „ca în fiecare an”, la un concert de colinde şi de pian, plus alte surprize.

”Participanţii şi vizitatorii sunt rugaţi sa doneze 5 lei, sau orice altă sumă, dacă au posibilitatea, ajutând astfel biblioteca să îşi continue activitatea”, găsim într-un apel făcut de instituţia care nu este bugetată de administraţia locală gălăţeană şi se descurcă cum poate, din activităţi de voluntariat.

Informaţii privind programul pot fi aflate la telefon 0745157367.

Citit 961 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2016 01:59

1 comentariu

 • postat de crystal
  Joi, 08 Decembrie 2016 16:09
  95.76.32.***
  n-ar fi rau daca biblioteca ar recruta vreo 3-4 persoane, indiferent ca sunt copii din camine sau persoane cu handicap si sa le dea de lucru si eventual materiale intr-o camera acolo sa faca si ei ceva ,indiferent ca sunt scaune sau felicitari si sa le scoata la vanzare si sa plateasca pe cei care fac cu sa zicem 30% si biblioteca sa opreasca 70% din pretul unui obiect . Sigur va gasi oameni care sa lucreze, actele pentru o astfel de afacere vor dura mai mult sa se obtina dar se poate daca se vrea si este rabdare sa se porneasca asa ceva.
  Solutii si idei de autofinantare s-ar gasi, mai greu e cu aprobarile si fondul de pornire pentru cumparare de materiale.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.