Şcolile, invitate la CONCURS pe teme de mediu. IATĂ ce vor CÂȘTIGA

Şcolile, invitate la CONCURS pe teme de mediu. IATĂ ce vor CÂȘTIGA
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Unităţile de învăţământ din mediul rural sunt invitate să participe la concursul “Let’s Be ECO!”, organizat de Garda Naţională de Mediu şi ONG-ul “Let's Do It, Romania!”.

Potrivit informaţiilor furnizate de Garda de Mediu Galaţi, elevii şcolilor participante trebuie să creeze obiecte din materiale reciclabile sau machete, planşe, desene şi nu numai, care au ca temă mediul înconjurător.

Fiecare dintre cele mai implicate 40 de şcoli va primi câte 15 calculatoare/laptopuri şi şapte birouri. Obiectele oferite în cadrul competiţiei sunt folosite, dar aflate în perfectă stare de funcţionare, spun autorităţile de mediu.

Înscrierile se fac până pe data de 8 februarie, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin completarea unei scrisori de motivaţie şi a unui formular de înscriere, disponibile pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Termenul-limită pentru realizarea lucrărilor este 28 februarie. Clasamentul final al celor mai implicate şcoli la nivel naţional va fi publicat în perioada 10-15 martie.

Citit 1262 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2017 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.