TROTUARELE din zona Cozamin arată ca după război
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

TROTUARELE din zona Cozamin arată ca după război
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O sesizare privind starea lucrărilor din zona Micro 21, intrarea în Galaţi dinspre Brăila, a venit pe adresa redacţiei din partea unui cetăţean nemulţumit că lucrările stagnează. La faţa locului, miercuri, 7 iunie, ora 11,00, nu era, într-adevăr, niciun utilaj şi niciun muncitor care să monteze borduri sau, măcar, să lucreze cumva la lărgirea străzii. "Am înţeles că se măreşte strada. Foarte bine! Dar de aproape o săptămână nu a mai lucrat nimeni aici. Cum vedeţi, aşa este. S-au adus pachetele de borduri, s-au aşezat frumos unul lângă altul pe marginea drumului şi duşi au fost. Asta e muncă?", ne-a explicat Marian C., cetăţeanul care a făcut sesizarea.

Autorităţile au anunţat, însă, că vineri, 9 iunie, se vor monta în zonă bordurile, astfel că circulaţia pietonilor va reveni la normal. 

Primarul anunţase lucrări de anvergură 

"Intrările în municipiul Galaţi reprezintă cartea noastră de vizită şi de aceea vom realiza proiecte ample pentru reabilitarea lor. În curând vor începe lucrările pentru etapa I, Amenajare scuar B-dul Galaţi – Str. Oţelarilor, proiect în cadrul căruia se va realiza reconfigurarea intersecţiei de la intrarea în oraş dinspre Brăila şi a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardelor Dunărea şi Galaţi, precum şi amenajarea spaţiilor pietonale şi reconfigurarea zonelor destinate parcării autoturismelor adiacente bulevardului", anunţa primarul Ionuţ Pucheanu pe pagina sa de facebook, în data de 22 mai.

Conform spuselor edilului, lucrările ar trebui să nu dureze mai mult de opt luni.

Citit 3860 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2017 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.