De-a v-aţi ascunselea cu canalizările fără capac, în Galaţi

De-a v-aţi ascunselea cu canalizările fără capac, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O întâmplare care, în mod normal, ar fi amuzantă, a avut loc în Galaţi, luni, 12 iunie. În jurul orei 16,00, gălăţeanul Ciprian Rusu, şofer profesionist, a rămas împotmolit cu roata din dreapta faţă a maşinii pe care o conducea într-o gaură de canalizare, fără capac şi nesemnalizată.

"Am încercat să evit un utilaj care venea din sens opus, aşa că am tras dreapta de volan pentru a-i face loc. Şi am rămas aşa. Vă daţi seama că nu am văzut-o, pentru că nu am avut intenţia de a intra în parcare, ci de a mă da la o parte pentru ca utilajul respectiv să treacă", ne-a explicat cetăţeanul. 

Groapa în cauză, destul de lată şi de adâncă pentru a provoca adevărate tragedii, nu a mai fost semnalizată de ceva vreme, potrivit trecătorilor. "Acum câteva săptămâni, era acoperită cu o foaie de tablă. S-au pus şi crengi, şi de toate aici, numai că au dispărut. Sesizări s-au făcut, dar nu a venit nimeni", ne-a explicat Mihai Violeta, o doamnă care locuieşte în apropiere. 

Cine plăteşte pagubele 

"Pe mine mă interesează acum cine plăteşte pagubele. Am mers la Romtelecom, oamenii mi-au arătat care sunt canalizările lor şi mi-au zis să încerc la Apă Canal. Am mers acolo, m-au expediat la primărie. Am mers la primărie, iar dânşii mi-au spus că nu e canalizarea lor, ci că ar putea fi a celor de la termoficare. Serios? Dar ei nu se pot organiza, trebuie să meargă cetăţeanul din birou în birou? Cum adică nu se ştie a cui e canalizarea asta? Mi se pare tragicomedie ce se întâmplă aici!", ne-a mai spus Ciprian Rusu.

Apă Canal îşi asumă responsabilitatea

"Groapa respectivă nu este o canalizare, ci un cămin dezafectat. Am trimis deja echipe în teren pentru a inspecta situaţia. Ne vom asuma responsabilitatea în ceea ce priveşte costurile legate de mutarea şi, eventual, reparaţia maşinii, dacă cetăţeanul păstrează toate facturile, pentru a face dovada acestor costuri", ne-au transmis reprezentanţii Apă-Canal. 

 

Citit 4535 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2017 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.