Două abandonuri gălăţene în prima serie din Liga 3, se retrag din campionat

Două abandonuri gălăţene în prima serie din Liga 3, se retrag din campionat
Imagine de la meciul din tur Otelul - Metalosport
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fotbalul gălăţean a început sezonul cu patru echipe în Liga 3, Seria I, două dintre ele având clasări bune la finalul turului – Oțelul Galaţi, locul 4 şi Sporting Liești, locul 6 - iar celelalte două în coada clasamentului, Avântul Valea Mărului şi Metalosport Galaţi. Acestea din urmă nici nu vor mai continua competiţia, reprezentaţii lor anunţând retragerea din campionat.

Avântul Valea Mărului se afla la al doilea sezon în Liga 3, precedentul terminându-l pe locul cinci. ”Bugetul a fost serios diminuat, iar acest lucru nu ne permite să continuăm. Nu avem bani şi majoritatea jucătorilor au părăsit clubul. În aceste condiții, vom anunța federația de specialitate că ne retragem. Ne pare foarte rău, dar aceasta-i situația. Nu ne rămâne decât varianta de a ne procupa de echipele de juniori Under 15 și Under 13, cu care vom continua în competițiile organizate de AJF Galaţi”, ne-a spus Florin Virgil Doca, primarul comunei Valea Mărului, Virgil Doca. 

La Metalosport, retragerea era previzibilă, echipa chinuindu-se pur și simplu să termine turului, unul în care a marcat doar două goluri şi a primit 115 de goluri. Președintele clubului, Dorin Butunoiu, a sperat zadarnic într-un sponsor ”minune”, iar inevitabilul s-a produs acum. „Ne este imposibil să mai continuăm. Vom rămâne cu echipa de juniori Under 15, care a avut o bună evoluție în campionatul județean. Ce va fi în continuare, vom vedea, poate ne vom înscrie în Liga a V-a”, a declarat președintele Metalosport.

 

Citit 6150 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2018 10:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.