Blestemul ultimelor secunde le bântuie pe handbalistele de la CSU Danubius

Blestemul ultimelor secunde le bântuie pe handbalistele de la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius a pierdut, scor 17-18, partida de pe teren propriu cu SCM Roman, disputată sâmbătă în cadrul etapei a 16-a din Liga Naţională. Aceasta a fost a treia înfrângere consecutivă la un singur gol diferenţă! Totodată, a fost a doua din ultimele trei partide în care pierde dramatic punctul acordat la rezultat de egalitate, în ultimele secunde.

După ce în urmă cu trei etape rata aruncarea pentru golul victoriei la Brăila când mai erau cinci secunde şi pe contraatacul ce a urmat a încasat golul înfrângeri, acum CSU Danubius a ratat, la ultima fază a meciului, o aruncare de la şapte metri cu care ar fi putut obţine egalul, prin una din cele mai bune jucătoare ale sale, Daciana Balaban.

Antrenorul Dumitru Muşi este pentru a doua oară în acest campionat când câştigă aşa la Galaţi. În tur, când antrena pe HC Slobozia, a câştigat în Sala Dunărea la un gol diferenţă, tot cu un şapte metri ratat de echipa gălăţeană în ultima secundă!!!

Eroina formaţiei SCM Roman în partida de sâmbătă a fost portarul Timosenkova, care a apărat în total şase aruncări de la şapte metri. Timosenkova a mai avut o parada foarte importantă în economia jocului în penultimul minut, când a scos în situaţie de unu la unu cu Daciana Balaban.

Citit 1703 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.