Şahistul din Galaţi performează din nou la poker

Şahistul din Galaţi performează din nou la poker
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Radu Dănuţ a reuşit să ajungă din nou între ultimii doi finalişti, la al doilea turneu live jucat consecutiv, o performanţă rară în lumea pokerului. Succesul a fost reuşit, luni seară, tot în Slovenia, la Nova Gorica, la fel ca în urmă cu două săptămâni.

Pentru majoritatea gălăţenilor, Gorica reprezintă amintirea dramaticei eliminări din Cupa UEFA a Oţelului de către echipa din această localitate slovenă, cu două goluri primite în prelungiri. Există totuşi şi un gălăţean, Radu Dănuţ, pentru care Gorica înseamnă amintiri plăcute, reprezentând  locul unei serii incredibile de succese la turnee de poker jucate live.

Şahistul legitimat la ACS Smart n-a stat prea mult acasă după locul doi obţinut în 14 februarie la "Million Nova Gorica", întorcându-se în localitatea din apropierea graniţei cu Italia pentru a juca în al şaselea turneu din cadrul "Italian Series Of Poker - Championship 2017/2018".

Din nou a jucat excepţional, a dominat turneul până în ultima parte a mesei finale şi a încheiat pe locul doi, cu un premiu de 8.600 de euro. Au fost 200 de participanţi, intrarea în turneu fiind de 330 de euro.

Radu Dănuţ nu mai jucase de la "Million Nova Gorica", astfel că şi-a adăugat în palmares o performanţă rară, foarte greu de atins: două turnee live la rând în care ajunge la "heads-up" (jocul între cei doi finalişti, în cazul turneelor).

Cu toate acestea, Radu Dănuţ a părut uşor dezamăgit că a ratat locul 1 şi trofeul aferent: la mesajul nostru de felicitare pentru "două heads-up consecutiv e fabulos", răspunsul lui a fost "da, dar pierdute". La heads-up a intrat cu un stack la jumătate din cel al adversarului, italianul Andrea Iocco.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, pentru locul doi la "Million Nova Gorica", a încasat cel mai mare premiu din carieră la turnee live, 180.000 de euro. Detalii aici.

Radu Dănuţ urma să revină ieri în ţară, pentru a participa, în Bucureşti, la 888Poker Festival, care începe astăzi şi se desfăşoară până pe 5 martie.

Când programul încărcat al lui Radu Dănuţ îi va permite, vom încerca să revenim "All in" pe acest subiect, al pokerului practicat la nivelul, neoficial încă, de sport de performanţă.

Citit 2097 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2018 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.