Încă o etapă amânată din cauza ninsorilor

Încă o etapă amânată din cauza ninsorilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis reprogramarea etapelor din Liga a III-a și din competițiile de juniori ce ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul acestei săptămâni. Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile și în urma solicitărilor venite din partea cluburilor.

Astfel, s-a hotărât amânarea etapei a patra din returul Ligii a III-a, programată iniţial pe 23-24 martie, pentru data de 3 aprilie și a etapelor competițiilor de juniori, care urmau să se dispute pe 23-24 martie, pentru data de 2 mai.

Sâmbătă, SC Oţelul Galaţi ar fi trebuit să joace în deplasare cu Bucovina Rădăuţi, Sporting Lieşti l pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc, iar Metalosport, la Miercurea Ciuc, cu FC Csikszereda.

Aceasta este a doua etapă din returul Ligii a III-a amânată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, după cea inaugurală. Prima rundă din retur, ce ar fi trebuit să se joace pe 2-3 martie, a fost reprogramată pentru 28 martie.

Astfel, echipele din al treilea eşalon vor trebui să facă faţă unui program mult mai încărcat faţă de cum sunt obişnuite, urmând să joace patru meciuri într-un interval de 11 zile: pe 28 martie - prima etapă a returului, pe 31 martie - etapa a cincea, pe 3 aprilie - etapa a patra, iar pe 7 aprilie - etapa a şasea.

Citit 1054 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2018 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.