RCM Galaţi, învinsă în repriza secundă

RCM Galaţi, învinsă în repriza secundă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de seniori RC Municipal Galaţi a susţinut meciul restanţă din Divizia Naţională (eşalonul secund) de rugby, cu Ştiinţa Petroşani, în deplasare. Cu toate că la pauză au condus cu 10-7, gălăţenii nu au putut evita înfrângerea. Scorul final a fost 29-10 (7-10) pentru echipa din Valea Jiului. Pentru oaspeţi au marcat Adam - eseu şi transformare, şi Partenie - lovitură de pedeapsă. Gălăţenii ocupă locul 6, antepenultimul, cu 19 puncte, iar pe 14 aprilie vor juca acasă cu Tomitanii Constanţa.

Duminică, 15 aprilie, se va da startul şi în Campionatul Naţional pentru juniori. Primul turneu va avea loc la Constanţa, cu participarea echipelor Metrorex Bucureşti, Selecţionata Ilfov, Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Galaţi şi Tomitanii Constanţa. Următorul turneu se va desfăşura la Galaţi, pe 22 aprilie.

Altfel, la Liceul cu Program Sportiv din Focşani a avut loc un curs de iniţiere sub egida World Rugby (forul mondial de profil): "Rugby Ready". Acesta s-a adresat în special profesorilor de educaţie fizică şi sport, dar a fost deschis tuturor celor care au dorit să îşi îmbunătăţească cunoştinţele rugbistice. Cursul a fost unul interactiv, având o parte teoretică şi una practică. "Rugby Ready este un curs de iniţiere excelent pentru studenţi, instructori, profesori, foşti rugbişti şi părinţi care doresc să se implice în jocul cu balonul oval. Rugby Ready vizează siguranţa, distracţia şi camaraderia", a declarat gălăţeanul Marius Secuianu, director de dezvoltare Moldova Sud în cadrul federaţiei române de specialitate.

Citit 1094 ori Ultima modificare Marți, 10 Aprilie 2018 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.