Etapă foarte importantă pentru Oţelul

Etapă foarte importantă pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa SC Oţelul Galaţi va juca astăzi, în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc, în etapa a 23-a din al treilea eşalon fotbalistic. Pentru a-şi spori şansele la promovare, formaţia gălăţeană are nevoie de victorie şi totodată de o înfrângere a liderului, Aerostar, în derbiul rundei.

Fotbaliştii de la Oţelul au astăzi ocazia de a recupera din ce au pierdut prin cele două egaluri din startul returului şi să revină cu adevărat în prim-planul luptei pentru promovare. În primul rând, trebuie să-şi câştige propriul meci, cel din deplasare cu KSE Tg. Secuiesc, pentru a putea spera că se reduce diferenţa faţă de prima clasată, Aerostar Bacău, aceasta din urmă având de jucat pe terenul unei alte pretendente la urcarea în liga a doua, AFC Csikszereda Miercurea Ciuc.

În clasament, conduce Aerostar – 52 de puncte, urmând Oţelul şi Csikszereda cu câte 46 de puncte, ciucanii având un meci mai puţin jucat. Astfel, ideal pentru Oţelul ar fi o victorie a celor din Miercurea Ciuc asupra băcăuanilor.

Pentru echipa gălăţeană acest meci este şi un fel de moment al adevărului, având de trecut peste o echipă bună, care este de aşteptat să fie motivată cu o primă substanţială pentru a ajuta indirect vecina din Miercurea Ciuc. De altfel, KSE Tg. Secuiesc a fost suspectată că s-a cam dat deoparte în repriza a doua a meciului cu ciucanii, din prima runda jucată în retur, când a pierdut cu 3-5 după 2-0 la pauză.

Partidele KSE Tg. Secuiesc – Oţelul şi AFC Csikszereda Miercurea Ciuc – Aerostar Bacău se joacă de la ora 17,00. Disputa de la Tg. Secuiesc poate fi urmărită în direct pe canalul de youtube al clubului gălăţean, Oţelul TV.

Cealaltă echipă gălăţeană din Seria I, Sporting Lieşti, câştigă fără joc în această etapă, în urma excluderii celor de la Metalosport, pe care ar fi trebuit să-i întâlnească acum.

Fetele, mâine la „Siderugistul”

În liga a doua de fotbal feminin, FC Universitatea va juca duminică, pe teren propriu, cu Măgura Bacău. Echipa gălăţeană abordează întâlnirea de la Stadionul Siderurgistul (ora 15,00) din postura de lider, iar adversara, de pe locul patru.

Echipa secundă a celor de la FC Universitatea va juca în Liga a III-a, astăzi, în deplasare, cu FC Oneşti.

În Campionatul Naţional al juniorilor A şi B, la Galaţi vor avea loc două partide, cele dintre ACSM Dunărea şi Petrolul Ploieşti, care se vor disputa pe terenul „Dunărea II”, de la orele 12,00 şi 14,00. Echipele de juniori ale SC Oţelul vor evolua în deplasare, în faţa celor de la CSM Ploieşti, în timp ce formaţiile Liceului Sportiv au etapă liberă.

Citit 3083 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2018 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.