Oţelul a zburdat cu CSM Roman, cinci goluri şi foarte multe alte mari ocazii

Oţelul a zburdat cu CSM Roman, cinci goluri şi foarte multe alte mari ocazii
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE: Oţelul a câştigat cu 5-1 şi a mai avut o sumedenie de ocazii clare de gol nefructificate.


Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi va juca astăzi, pe teren propriu, cu CSM Roman, în cadrul etapei a 24-a din Liga a III-a, Seria I. Fotbaliştii de la Oţelul au revenit după etapa trecută cu şanse sporite în lupta pentru promovare, cu victoria de la Tg. Secuiesc apropiindu-se la trei puncte de lider, iar succesele din precedentele patru partide trebuie neapărat continuate cu o nouă victorie pentru a rămâne pe drumul spre Liga 2. 

Momentul favorabil este văzut de Cornel Moisescu, preşedintele clubului, şi ca unul ideal pentru ca echipa să simtă puternic comunitatea gălăţeană alături, mai ales că este şi înaintea esenţialului joc de sâmbătă, de pe terenul contracandidatei din Miercurea Ciuc. „Așteptăm stadionul plin la meciul de mâine (n.r. – astăzi)! A venit timpul ca pasionaţii de fotbal gălățeni să arate că iubesc Oțelul, că nu suntem mai prejos decât ploieștenii sau clujenii. Fac un apel și la autorități, să iasă în față, să vină efectiv alături de Oțelul, să simtă nevoile, să discutăm împreună strategiile. Oțelul este echipa orașului, nu este echipa mea sau a lui Iulian Apostol (n.r. – managerul general al clubului). Toate forțele din Galați au ocazia acum să demonstreze că Oțelul este un motiv de patriotism local! Nimeni și nimic nu va putea substitui Oțelul. Suntem brandul care excede orice alte noi posibile construcții sportive sau ambiții de stânga sau de dreapta. Oțelul are încredere că va primi susținerea de care are nevoie! Promovarea este posibilă! Oțelul este mare și credibil!”, a declarat Moisescu.

Antrenorul Alexandru Ciobanu este în fericita ipostază de a nu avea probleme de lot, doar Stoian fiind incert pentru acest meci din cauza unor probleme medicale.

Partida Oţelul – CSM Roman (locul 5) va începe la ora 17.00.

Cealaltă echipă gălăţeană din seriei, Sporting Lieşti, stă în această etapă. Contracandidatele Oţelului la promovarea vor juca mâine: Aerostar Bacău (locul 1) pe teren propriu cu Cetate Olimpia Râşnov, iar FK Miercurea Ciuc (locul trei, la egalitate de puncte cu Oţelul) pe terenul celor de la AFC Hărman.

Citit 4406 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2018 11:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.