Debut pentru fotbalistele junioare

Debut pentru fotbalistele junioare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

AFC Universitatea, club de fotbal feminin, a lansat în arena performenţei şi echipa de junioare sub 15 ani (foto). Aceasta a debutat în Campionatul Naţional, unde a pierdut primele două jocuri, pe fondul lipsei de experienţă şi a faptului că mare parte din jucătoare sunt mult mai mici ca vârstă faţă de adversare. Spre exemplu, mezina echipei, Natalia Vârlan, abia a împlinit 9 ani, în urmă cu două luni. În primul meci a fost 1-6 cu "Nicu Gane" Fălticeni, apoi 0-10 cu Vulpiţele Galbene Roman. Următorul turneu are loc în weekend, când se va juca cu echipele din Fălticeni şi Iaşi.

TENIS. Pe tabloul principal de simplu al Campionatului Naţional de vară pentru juniori Under 16, de la Cluj-Napoca, gălăţeanca Bianca Bulat (Arcada) a fost învinsă de Alessia Popescu (Dinamo Bucureşti), scor 0-6, 5-7.

BADMINTON. La Bucureşti se desfăşoară două competiţii de cadeţi (sub 15 ani), Campionatul Naţional pe echipe şi "Cupa României" la individual. În competiţie sunt prezenţi şi sportivii gălăţeni de la Clubul Siderurgistul, antrenaţi de Dorel Badiu.

Citit 1078 ori Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2018 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.