Aduc aurul din Rusia! ROMÂNIA este CAMPIOANĂ MONDIALĂ la fotbal! Bravo, artiștilor!

Aduc aurul din Rusia! ROMÂNIA este CAMPIOANĂ MONDIALĂ la fotbal! Bravo, artiștilor!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa națională a României a câștigat Campionatul Mondial de fotbal al artiștilor, la Moscova, învingând astăzi în finală reprezentiva similară a Rusiei, scor 4-2 după executarea loviturilor de departajare.

În grupă, echipa naţională a artiştilor fotbalişti din România a învins Peru (5-0), Argentina (1-0) şi Italia (8-2). Apoi, în semifinală, a trecut de Anglia, cu scorul de 2-0.

„Tremură şi tricoul pe mine de fericire. Suntem campioni mondiali în anul centenarului. La mulţi ani, România!”, spunea Kamara, în emoţionatul „live video” de la festivitatea de premiere, imagini ce pot fi văzute pe pagina de faceboook „Nationala Artistilor Fotbalişti din România”.

Este a doua oară când artiștii fotbaliști din România reușesc să câștige Campionatul Mondial, precedenta ispravă fiind reușită tot la Moscova, în 2014. De asemenea, această echipă națională a câștigat și primul Campionat Mondial de futsal al artiștilor, în 2015, în Iran.

Echipa naţională a artiştilor fotbalişti este foarte apropiată fotbalului gălăţean, aspect evidenţiat de numeroasele meciuri pe care le-a disputat în Galaţi. Ultima vizită a fost cu ocazia evenimentului de retragere din activitatea competiţională a lui Daniel Florea, în luna ianuarie, când a ajuns până în finala turneului de la Sala Dunărea.

Citit 4083 ori Ultima modificare Luni, 04 Iunie 2018 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.