Situaţia componenţei lotului de la Oţelul

Situaţia componenţei lotului de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipa de fotbal SC Oţelul este în ultima zi de vacanţă, mâine fiind programată reunirea lotului şi reluarea antrenamentelor. Prima şedinţă de pregătire va fi în jurul orei 17.00, la stadionul "Oţelul". În condiţiile unei situaţii de incertitudine în ceea ce priveşte bugetul pentru sezonul următor, aşteptându-se clarificări dacă şi în ce cuantum se va primi sprijin financiar dinspre municipalitate, cel puţin pentru momentul reunirii lotului nu sunt preconizate prea multe noutăţi.

În mare parte, se va porni cam cu acelaşi lot, cu câteva excepţii. S-a renunţat la câţiva jucători, care, în general, nu au dat randamentul, clubul anunţând prin intermediul unui comunicat că nu s-a prelungit contractele în cazurile lui Alexandru Muscă, Ruben Silvestre, Mihnea Vlad, Rareș Oprea și Dejan Subotic, acesta din urmă fiind împrumutat în returul campionatului trecut la Sporting Liești.

De asemenea, cei de la SC Oțelul Galați au mai spus că, până acum, au fost semnate prelungirile de contracte cu Bogdan Matei, Alexandru Vasile, Alecsandru David și portarul Andrei Udeanu.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, majoritatea fiind jucători din Galaţi şi localităţile apropiate, le-au fost făcute oferte încă înaintea intrării în vacanţă, iar aceştia ar urma să semneze noile contracte la revenirea în programul de pregătire al echipei.

S-a mai anunţat că vor reveni în lot patru dintre jucătorii ce fuseseră împrumutaţi în returul stagiunii trecute, gălăţenii Alexandru Chebac, Claudiu Maftei și Robert Ciurea, plus mijlocaşul canadian cu părinţi români David Itoafa.

La capitolul achiziţii, deocamdată este anunţat un singur nou jucător, Oţelul semnând cu Adelin Iliescu, portar în vârstă de 19 ani, care a mai evoluat la CSŞ Drobeta Turnu Severin, la echipa de juniori sub 19 ani a clubul belgian KV Mechelen, iar în sezonul trecut a apărat buturile echipei de liga a treia CS Șoimii Lipova. În trecut, noul portar din lotul Oţelului a avut convocări la loturile naţionale de juniori U15, U16 și U17.

Altfel, SC Oțelul Galați a deschis programul de reînnoire a cardurilor de membri pentru stagiunea de campionat 2018-2019. Astfel, cei care doresc să fie în continuare socios roș-alb-albaștri o pot face începând de ieri, fie online, pe site-ul oficial al clubului, la secțiunea Înscrieri sau direct la Magazinul Oficial, de la stadionul "Oțelul", de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 - 19:00.

Citit 3992 ori Ultima modificare Luni, 02 Iulie 2018 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.