ATLETISM. Aproape de medalii, la Naţionalele juniorilor

ATLETISM. Aproape de medalii, la Naţionalele juniorilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cel mai bun rezultat al unui gălățean în prima zi a etapei finale a Campionatului Național pentru juniori I, de la Pitești, a fost obținut de către Maricela Toader (CS Școlar), care a concurat în proba de 10 km marş şi a sosit pe locul al patrulea, în 54 minute, 33 secunde și 07 sutimi.

În acelaşi concurs, ştafeta feminină 4x400 de metri (foto) a Liceului cu Program Sportiv s-a clasat în finală pe locul patru. "Liceenele" au alergat în formula: Dorina Bocăneală, Anca Teodora Neculae, Andreea Veveriţă şi Denisa Florea. În proba de 5.000 m, Robert Dima (CS Şcolar) s-a situat pe locul şase, fiind urmat de colegii săi de club Iulian Melniciuc (locul 10) şi Laurenţiu Andronescu (locul 11).

VOLEI. Echipa de tineret (sub 20 ani) a României a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European, care va avea în ultima parte a acestei luni. Tricolorii, antrenaţi de gălăţeanul Marian Apostu şi Dan Gavril, au jucat în cel de-al doilea turneu de calificare şi nu au reuşit să se ridice la nivelul partenerilor de competiţie, pierzând toate cele trei meciuri, cu Cehia, Serbia şi Grecia.

Citit 938 ori Ultima modificare Luni, 02 Iulie 2018 22:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.