FOTBAL | La Lieşti, start în pregătirile următorul sezon în Liga a III-a. Niculcea continuă cu Sporting

FOTBAL | La Lieşti, start în pregătirile următorul sezon în Liga a III-a. Niculcea continuă cu Sporting
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Apele tulburi dinspre finalul sezonului trecut de la formaţia din al treilea eşalon Sporting Lieşti s-au limpezit pe timpul vacanţei, astfel că pregătirile pentru noul sezon încep în regim de continuitate.

Cea mai importantă veste pentru suporterii echipei lieştene este stabilitatea în ceea ce priveşte stafful tehnic şi conducerea executivă a clubului. Înaintea ultimelor trei etape din sezonul trecut, au existat nemulţumiri legate de randamentul unor jucători şi antrenorul Ionuţ Niculcea (foto) chiar îşi anunţase demisia, revenind după câteva ore, atunci cu intenţia doar de a termina sezonul. În vacanţă, lucrurile au evoluat pozitiv şi gândurile de plecare ale lui Niculcea au fost date uitării, astfel că reunirea lotului, care era programat aseară, la Lieşti, urma să se facă tot cu el antrenor principal.

Dintre jucătorii care au evoluat şi sezonul trecut, Ionuţ Niculcea îi aştepta la antrenamente pe Vădeanu, Vicol şi Andrei Brăneţ (portari), Stancu, Voicu, Manea, Filimon, Iancu, Mihu, Munchiu, Constantinescu şi Tudose. Noutăţile din lot anunţate sunt Căldăraru şi Ionuţ Cristian de la formaţia brăileană Sportul Chiscani, tot din Liga a III-a, juniorul gălăţean Rareş Oană, împrumutat pentru un an de la Academia Hagi, plus alţi cinci juniori, Radu Năstase, Alexandru Dănăilă şi Tiberiu Hodorogea de la LPS Galaţi, David Dima de la ACSM Dunărea şi George Dănăilă, de la propria echipă de juniori. Antrenorul a spus că este posibil să mai vină la echipă şi alţi jucători. "Mai aştept în zilele următoare două-trei confirmări", a precizat Niculcea.

Antrenamentele se vor desfăşura în Galaţi şi Lieşti. Tehnicianul gălăţean şi-a stabilit şi mare parte din programul meciurilor de pregătire. Vor fi două jocuri amicale cu CSM Focşani, pe 18 iulie la Lieşti şi pe 21 iulie la Focşani, pe 28 iulie se va juca în deplasare cu Metalul Buzău, iar pe 4 august Sporting va întâlni pe teren propriu formaţia brăileană Victoria Traian.

Pentru Sporting Lieşti va fi cel de-al şaselea sezon consecutiv în Liga a III-a.

Citit 2750 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.