Antrenorul Oţelului, concluzii după cantonament: ”Pe câteva posturi ne trebuie întăriri”
Foto: SC Oţelul

Antrenorul Oţelului, concluzii după cantonament: ”Pe câteva posturi ne trebuie întăriri”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa Suporter Club Oţelul Galaţi şi-a încheiat prima etapă importantă din pregătirile pentru noul sezon al Ligii 3, ultimul antrenament din cantonamentul efectuat la Târlungeni având loc vineri. După stagiul montan, care a durat 12 zile, echipa gălăţeană s-a întors acasă, jucătorii având liber în weekend, iar de astăzi vor fi reluate antrenamentele, la stadionul Oţelul.

Stelian Bordieanu, care a revenit ca antrenor principal la Oţelul cu mai puţin de o zi înaintea plecării spre localitatea braşoveană Târlungeni, a spus că în acest cantonament s-a lucrat în special la pregătirea fizică. „A fost o perioadă de pregătire bună, sunt mulțumit de modul în care au reacționat băieții. S-au antrenat bine, au fost dispuși la efort, chiar dacă unele ședințe de pregătire au fost mai dure. În ansamblu, a fost un cantonament benefic. Pregătirile vor continua inclusiv cu meciurile amicale programate înainte de startul oficial al sezonului. Aștept din partea jucătorilor aceeași implicare în antrenamente, seriozitate, muncă și disciplină, numai așa putem realiza ceea ce ne propunem în această stagiune, promovarea”, a spus Bordieanu pentru site-ul clubului.

În ceea ce priveşte componenţa lotului, tehnicianul gălăţean îşi doreşte cât mai repede să se facă câteva achiziţii. „Mai sunt unele posturi care necesită întăriri. Căutam soluţii cât mai bune în special la mijlocaşi centrali şi pentru jucători care să se încadreze la regulile obligativităţii Under 20 şi Under 21. Sper să le rezolvăm cât mai curând, pentru a-i putea integra pe jucătorii noi din timp, înainte de a începe meciurile oficiale”, a precizat Stelian Bordieanu.

În vederea omogenizării echipei, Oţelul are programate deocamdată trei partide de verificare: sâmbătă, 4 august, la Galaţi, cu Metalul Buzău (Liga 3), pe 8 august, tot la Galaţi, cu Sportul Chiscani, iar pe 11 august, în deplasare, cu CSM Râmnicu Sărat.

Până acum, Oţelul a avut un singur joc de pregătire, 1-0 cu AS SR Braşov (Liga 3) în timpul cantonamentului de la Târlungeni.

Primul meci oficial al sezonului competiţional 2018-2019 va fi pe 15 august, în turul doi al Cupei României, campionatul Ligii 3 având startul programat pentru 24-25 august.

Citit 2872 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2018 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.