Sporting Lieşti, victorie la Buzău

Sporting Lieşti, victorie la Buzău
Antrenorul Ionuţ Niculcea a testat opt juniori în meciul de la Buzău
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

A patra partidă de verificare a echipei Sporting Lieşti din această vară a fost un succes pe terenul celor de la Metalul Buzău, formaţie tot de Liga 3. Întâlnirea a avut loc sâmbătă şi s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de antrenorul principal Ionuţ Niculcea şi secundul Dorinel Matei, scor 1-0 (1-0).

Golul a fost marcat de George Dănăilă, în min 32. În afară de această realizare, lieştenii au avut şi alte oportunităţi, cele mai clare prin Ticămucă şi Oană, ajunşi în situaţii de singuri cu portarul. Antrenorul Ionuţ Niculcea a ales să folosească o echipă tânără, testând potenţialul a opt juniori și a unor jucători noi, pe care i-a avut în zilele anterioare la antrenamente. De altfel, şapte jucători importanți din echipă au fost lăsaţi acasă.

Meciul a fost început cu „unsprezecele”: Vădeanu – Filimon, Manea, Hodorogea, Dima – Tudose, Vârlan, Iancu, Alin Nica – Ticămucă, George Dănăilă. Au mai jucat portarul Brănet jr, Al. Dănăilă, Moroşanu, Gheţov, Oană şi Năstase.

Săptămâna aceasta, echipa lieşteană are programate cinci antrenamente, iar sâmbătă, 4 august, un al cincilea „amical” din această perioadă precompetiţională, urmând să întâlnească, pe teren propriu, una din fruntaşele Ligii a IV-a, Gloria Iveşti  (fruntaşă din Liga a IV-a).

În anterioarele trei jocuri de verificare, Sporting Lieşti a întânit pe CSM Focşani (eşalonul al treilea) de două ori, scoruri 1-2, respectiv 2-0, şi pe Dacia Unirea Brăila (eşalonul al doilea), scor 0-2.

Totodată, este aşteptată şi rezolvarea ultimului transfer dorit pentru noul sezon, al unui fundaş lateral.

Primul meci oficial pentru Sporting Lieşti din noul sezon va fi pe 15 august, în turul secund al Cupei României.

Citit 1743 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2018 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.