Turneu internaţional de futsal cu două campioane

Turneu internaţional de futsal cu două campioane
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Participă echipe redutabile din Bulgaria, Moldova şi Ucraina. United

În cadrul pregătirilor pentru următorul sezon competiţional, în care va avea ca obiectiv câştigarea campionatului, United organizează, în acest weekend, un puternic turneu internaţional, la care vor veni cele mai bune formaţii din Bulgaria şi Republica Moldova, plus o echipă redutabilă din Ucraina.

Vicecampioana națională United Galați va apărea astăzi în faţa publicului gălăţean pentru prima dată în noua formulă, cu Florin Ignat antrenor principal şi cei doi jucători transferaţi în această vară, portughezul Nuno Vieira Côco şi brazilianul Rafinha.

Evenimentul, devenit unul de tradiţie în fiecare perioadă precompetiţională, este şi de data aceasta un omagiu pentru regretatul Nicolae Rainea, faimosul arbitru care a sprijinit semnificativ clubul United în primii săi ani de existenţă, astfel că turneul, ajuns la a patra ediţie, se desfăşoară sub titulatura "Cupa Dunării - Nicolae Rainea".

La invitaţia celor de la United au răspuns Dinamo Chişinău - campioana Moldovei, Varna City - campioana Bulgariei şi Epicentr K Avangard Odessa - Ucraina.

Turneul va avea loc la Sala Sporturilor "Dunărea" şi va începe astăzi, de la ora 17.30, cu partida dintre Dinamo Chişinău şi Varna City, care va fi urmată de meciul dintre United şi Epicentr K Avangard Odessa. Acesta din urmă va fi precedat, în jurul orei 19.00, de prezentarea festivă a lotului echipei gălăţene, moment pe care organizatorii îl anunţă a fi unul foarte spectaculos.

Duminică, de la ora 10.30, se vor întâlni învinsele din prima zi, iar de la 12.30 va fi finala turneului, urmată de festivitatea de premiere.

United are ca prim obiectiv, în acest sezon, câştigarea Supercupei României, meciul pentru acest trofeu urmând să fie primul joc oficial al următorului sezon. Supercupa a fost programată de Federaţia Română de Fotbal la Sighişoara, pe 25 august, United Galaţi urmând să întâlnească marea sa rivală din sezonul trecut, Informatica Timişoara, deţinătoarea titlului de campioană şi a trofeului "Cupa României".

Campionatul Ligii I va începe la o săptămână după Supercupă.

Citit 835 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2018 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.