Se conturează lotul noii echipe de hochei din Galaţi
Foto: Arhiva VL

Se conturează lotul noii echipe de hochei din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Noul club al Primăriei, CSM, va avea echipă de hochei în Liga Naţională, care va încerca să continue tradiţia acestui sport în Galaţi, mai ales că CSM Dunărea este într-o situaţia financiară critică şi nu va mai avea echipă de seniori. Antrenor principal va fi Cornel Chiriţă, care ne-a spus că în acest moment s-a conturat în linii mari grupul de jucători români care va juca pentru CSM Galaţi. Au semnat deja contractele cu CSM jucătorii Evgheni Emelianenko, Denis Zabludovski (ambii sezonul trecut la Corona), Vitali Kyrychenko (ex- Gheorgheni), Anton Butochnov – toţi cu cetăţenie română de anul trecut, Adrian Irimia, Ciprian Ţapu, Cătălin Berdilă, Anton Popa, Dragoş Petrică, portarii Ionescu şi Giurgea, ultimii trei provenind de la echipa de juniori mari de la CSM  Dunărea.

Cu alţi doi hocheişti s-a ajuns la un acord în urma negocierilor şi urmează să semneze şi ei curând. „Ne-am înţeles şi cu Mărcuş şi Hildebrand, sunt plecaţi în vacanţă şi urmează se semneze când îşi termină sejururile şi revin în Galaţi. Apoi vom aduce şi şase străini, şi sperăm să reuşim să intrăm în play-off”, a mai spus Chiriţă.

De asemenea, mai sunt negocieri şi cu Lorincz pentru rămânerea acestuia la Galaţi şi se mai caută soluţii pentru postul de portar.

Citit 5339 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.