United, victorie importantă în prima etapă a Ligii I de futsal

United, victorie importantă în prima etapă a Ligii I de futsal
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: United a câștigat, scor 4-2 (2-2), meciul cu formația Wet Imperial M. Ciuc, contând pentru prima etapă a Ligii I de futsal.


Echipa de futsal United Galați va juca, astăzi, de la ora 18,30 la Sala Sporturilor, împotriva formației Wet Imperial Miercurea Ciuc, în prima etapă a campionatului Ligii I. United va avea un start de sezon dificil, atât prin prisma accidentării portarului Wellington Da Silva, care mai are cel puțin 4 săptămâni de recuperare în urma operației de la genunchi, cât și prin cea a valorii adversarului, dar şi a punctajului. Penalizarea gălățenilor, dictată de Comisiile FRF, a fost în urma criticelor președintelui Toader Ștefu la adresa conducerii FRF, în timpul sezonului trecut. Ștefu a precizat că va contesta această decizie. ”Este o problemă pentru care eu lupt să nu se mențină până la finalul campionatului. Plecând din start cu minus trei puncte este o problemă și, credeți-mă, o să mă lupt să demonstrez că este o nedreptate”, a spus Toader Ștefu.

Trecând peste aceste aspecte, antrenorul gălățean Florin Ignat - venit în această vară la echipă, spune că este nevoie de victorie în acest prim meci. ”Avem în față un meci foarte important și sperăm să pornim cu dreptul. Cu siguranță, Wet este o echipă valoroasă, care a investit mult, cu internaționali și străini în lot și care poate fi o contracandidată la titlu”, a spus tehnicianul gălățean. Intrarea publicului la această partidă este liberă.

United a încheiat precedentele două sezoane pe locul al doilea.

Citit 1375 ori Ultima modificare Luni, 10 Septembrie 2018 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.