Gabriela Talabă, a doua ”dublă” din carieră

Gabriela Talabă, a doua ”dublă” din carieră
A câştigat la Marbella, atât la simplu, cât şi la dublu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălățeanca Gabriela Talabă, locul 630 WTA, a câștigat finala de simplu a turneului de la Marbella (Spania), de categorie Futures, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. Favorită numărul 4, Talabă a reușit două victorii într-o singură zi. În semifinală, a învins-o, scor 7-5, 6-3, pe Marina Bassols Ribera (Spania, principala favorită), iar apoi, în finală, s-a impus categoric, scor 6-2, 6-2, în fața Aleksandrinei Naydenovo (Bulgaria).

Gabriela Talabă câștigase, vineri, și proba de dublu a turneului din Spania, ajungând astfel la două "duble" în carieră, după cea de la București, din august 2017.

"Săptămâna aceasta a fost o experiență incredibilă pentru mine, fiind capabilă să iau acasă ambele trofee, atât la simplu, cât și la dublu. Aș vrea să le mulțumesc tuturor care mă susțin, familie, prieteni, sponsori și echipa mea. Nu aș fi putut să fac asta fără ei, iar anii petrecuți la facultate m-au ajutat să mă dezvolt ca jucătoare", a scris Gabriela, după victorie, pe o rețea de socializare.

Gabriela Talabă a revenit în această vară în circuit, după ce a absolvit studiile Universității Texas Tech (SUA). În perioada studenției, gălăţeanca a evoluat în competițiile interuniversitare.

Altfel, în această săptămână, Gabriela Talabă va juca la turneul ITF de la Varna (Bulgaria, 15.000 de dolari). În turul inaugural, Talabă o va întâlni, astăzi, pe Aymet Uzcategui (Venezuela), cea alături de care va juca în proba de dublu, unde sunt principalele favorite.

Citit 1411 ori Ultima modificare Luni, 10 Septembrie 2018 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.