Festival al micilor handbaliste

Festival al micilor handbaliste
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Bucureşti s-a desfășurat o competiție pentru cei mai mici dintre handbaliști. În organizarea federației de specialitate, Festivalul Național de Baby-Handbal, aflat la prima ediție, a adunat la start 30 de formații feminine și masculine.

Galațiul a participat cu două echipe feminine, alcătuite din jucătoare de 8 şi 9 ani, care deprind abc-ul sportului cu mingea la semicerc: United (antrenoare Daniela Goldic) și Handbal Art (Gabriela Talabă).

Au fost foarte multe meciuri în care copiii au fost dominaţi de bucuria jocului și au avut încă un plus la capitolul experiență, chiar dacă s-a jucat fără scor și fără clasamente.

Cele două grupări gălățene s-au prezentat, în Capitală, cu următoarele loturi de jucătoare:

HANDBAL ART: Ariana Ardeleanu, Atena Zahei, Erika Dănilă, Maria Diaconu, Maria Lupașcu, Ilinca Simionică, Xenia Gheorghiță, Sorina Lefter, Beatrice Cojocaru, Teodora Talabă, Erika Filip și Alexia Mote.

UNITED: Teodora Dohotariu, Ana Dâmbu, Irina Gherasim, Ana Isac, Beatrice Maxim, Maria Palade, Daria Paraschiv, Ioana Popoiu, Bianca Rebegea, Ioana Trifan, Ioana Vrabie, Delia Mihai și Alessia Romilă.

Citit 1659 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Septembrie 2018 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.