Inestetic, dar foarte eficient. Oţelul a ieşit bine din deplasarea la Rădăuţi

Inestetic, dar foarte eficient. Oţelul a ieşit bine din deplasarea la Rădăuţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi a câştigat în această seară, scor 1-0, partida susţinută în deplasare cu Bucovina Rădăuţi, din cadrul etapei a cincea din Liga 3. Golul a fost marcat de Antohi, în minutul 18.

Echipa gălăţeană a reuşit, cu multă trudă, să facă ceea ce era important, să ia toate punctele din dificila deplasare de la Rădăuţi. Pe un teren greu, denivelat, şi în faţa unui adversar incomod (trei victorii în primele patru etape), Oţelul a dominat prima repriză, parte a jocului când a şi înscris. După pauză, ambele echipe au jucat chinuitor de încâlcit, gazdele au avut un plus la posesie, dar dominarea celor din Rădăuţi a fost foarte bine atenuată de pragmatismul Oţelului, cu cei doi fundaşi centrali, Puţanu şi Ghiocel, fără greşeală. Fără nici o ocazie în partea a doua a meciului, jucătorii Oţelului au impresionat totuşi la un capitol, cel al angajamentului fizic.

Oţelul a început jocul în formula Iliescu - David, Puțanu, Ghiocel, Sălăgeanu - Iorga, Crihană, Moglan (cpt), Munteanu - Antohi, Cîrjan. Au mai intrat Matei, Codreanu, Stan şi Chiriac.

După cinci etape, Oţelul continuă să fie pe primul loc, cu 13 puncte şi continuă să nu aibă gol primit în campionat. De altfel, Oţelul este singura echipă din toate cele cinci serii ale Ligii 3 în poarta căreia nu s-a înscris până acum.

Și Sporting Liești a scos maximum din această etapă, victorie cu 2-0 în deplasare, cu FC Botoșani II, prin golurile lui Bahnași și Ticamuca.

Citit 4897 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Septembrie 2018 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.