Final incredibil de meci în seria Oţelului, două penaltiuri nu le-au ajuns pentru a câştiga!

Final incredibil de meci în seria Oţelului, două penaltiuri nu le-au ajuns pentru a câştiga!
Adrian Viorică, marcatorul golului de 3-3
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Ultimul meci al etapei a cincea din Liga 3, seria I, a avut loc astăzi, SCM Gloria Buzău – Ştiinţa Miroslava, echipe ce au acelaşi obiectiv ca SC Oţelul Galaţi, obţinerea promovării.

La pauză, conduceau oaspeţii (0-1), iar apoi  echipa din Buzău a întors scorul, într-un mod deloc surprinzător ţinând cont de antecedentele din primele etape, ajungând să conducă cu 2-1 din două penaltiuri acordate într-un interval de numai patru minute (57 şi 60). În minutul 75, SCM Gloria Buzău s-a distanţat la 3-1 şi părea desprinsă în câştigătoare, mai ales că intrase în min. 90 cu acest scor. Însă, ce s-a întâmplat în prelungiri a fost uluitor: Ştiinţa Miroslava a redus din diferenţă în minutul 90+3, iar la ultima fază, în min. 90+5, a reuşit incredibilul, Adrian Viorică marcând cu capul pentru 3-3.

Cum Oţelul a învins sâmbătă, 1-0 în deplasare, pe Bucovina Rădăuţi, echipa gălăţeană conduce în clasament cu 13 puncte, având acum un avans de două puncte faţă de SCM Buzău. Pe locul 2 este CSM Focşani, cu acelaşi punctaj ca al Oţelului.

Citit 4730 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.