Performanțe gălățene la Campionatul Național de Karate CS Kodo și Karate Club, opt medaliați

Performanțe gălățene la Campionatul Național de Karate CS Kodo și Karate Club, opt medaliați
Sportivii de la Clubul Kodo, cu antrenorul Mihai Tâmpeanu alături (primul din stânga)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După patru ani în care sportivii de la Kodo au cucerit "Cupa României", care se desfășoară în cadrul "Naționalelor" și se acordă pentru suma rezultatelor individuale ale sportivilor unui club, gălăţenii nu au mai reuşit, în acest an, să păstreze râvnitul trofeu. "Avem mai puțini sportivi față de anii precedenți, așa că nu mai aveam cum să câştigăm Cupa", a explicat Mihai Tâmpeanu, sportiv şi antrenor la Kodo.

Karateka de la cele două cluburi de specialitate din Galați au obținut cinci titluri la Campionatul Național de karate tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, desfășurat la Iași, un bilanţ sub cel al anilor precedenţi.

Mihai Tâmpeanu a obținut aurul la enbu mixt, două medalii de argint, la kata individual și echipe, respectiv, un bronz, la enbu masculin, la categoria seniorilor. Tot aici, Alin Daiciu a câștigat medalia de argint la kata echipe și bronzul la enbu masculin. La tineret, Alex Butură a cucerit argintul la kata echipe. Bianca Moglan și Corina Dogaru şi-au confirmat valoarea, deşi au participat în premieră la tineret. Moglan a cucerit trei medalii, aur la enbu mixt, argint la kumite și bronz la kata individual, în timp ce Dogaru a obținut bronzul la fuku-go.

Sportivii de la Karate Club (antrenor Nicolae Mărăndici) au cucerit șase medalii. Roxana Stoica (seniori) - aur la kumite individual, argint la kata individual și bronz la fuku-go, Cristina Petcu (juniori) - două medalii de aur, la fuku-go și kumite individual, iar cadetul Victor Mirea a obținut bronzul la kumite individual.

În foto 1 - sportivii de la Clubul Kodo, cu antrenorul Mihai Tâmpeanu alături (primul din stânga), foto 2 - Karate Club alături de sensei Nicolae Mărăndici:

Citit 2192 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.