United a făcut deplasare, dar n-a jucat

United a făcut deplasare, dar n-a jucat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Formaţia gălăţeană CS United Galați urma să joace, sâmbătă după-amiază, în fieful nou-promovatei Bukovina Vicov, o grupare entuziastă pe care o întâlnise și în sezonul precedent, în "Cupa României", dar a cam făcut degeaba lunga deplasare. Din nefericire, organizatorii evenimentului n-au putut asigura prezența echipajului medical la meci. În absența serviciului de ambulanță, arbitrii nu au putut da startul întâlnirii, astfel că jocul va fi omologat cu 5-0 în favoarea vicecampionilor României. Partida era programată în cadrul etapei a patra din Liga 1.

Echipa Bukovina Vicov nu s-a adaptat nici din punct de vedere sportiv la nivelul primului eşalon, în primele trei etape încasând în total 50 de goluri!

Din etapa următoare, pentru United vor începe treburile serioase, urmând să joace trei partide foarte dificile, cu Autobergamo Deva, Informatica Timişoara şi FK Odorheiu Secuiesc. Prima dintre ele, cu Autobergamo, va avea loc la Galaţi, luni, 15 octombrie, de la ora 18.30. "Va fi o serie foarte, foarte grea. Dar eu am maximă încredere în băieţi şi cu siguranţă vom fi pregătiţi pentru toate meciurile care vor veni", a declarat Florin Ignat, antrenorul principal al echipei gălăţene.

Citit 1000 ori Ultima modificare Duminică, 07 Octombrie 2018 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.